Danijela Martinović objavila emotivan video s posebnom osobom i raznježila pratitelje

0
Radiosarajevo.ba
Danijela Martinović objavila emotivan video s posebnom osobom i raznježila pratitelje
Foto: Instagram / Danijela Martinović

Pjevačica Danijela Martinović na svom Instagram profilu podijelila je emotivni trenutak s koncerta u Štipu, u Makedoniji. 

Naime, na pozornici joj je prišao mladić s Downovim sindromom i poklonio joj dvije ruže. 

"Zagrljaj koji se ne zaboravlja", napisala je pjevačica uz objavu koja je ganula mnoge.

Zvizdić i Ademović u Istanbulu: Važni razgovori o rezoluciji o Srebrenici s turskim liderima

Zvizdić i Ademović u Istanbulu: Važni razgovori o rezoluciji o Srebrenici s turskim liderima

Njen vjerni obožavatelj nije skidao osmijeh s lica, a pjevačica ga je zagrlila i tako mu pokazala koliko joj znači njegov poklon. "

Nešto najljepše što sam danas vidjela", "Predivno" i "Kraljica", samo su neki od brojnih komentara njezinih pratitelja.

Inače, pjevačica je ove godine objavila autobiografiju 'Tuširanje duše' u kojoj se ogolila i otkrila brojne detalje iz svog privatnog života, a a pisala je o saobraćajnoj nesreći koju je doživjela.

Danijela Martinović
Instagram: Danijela Martinović

"Ja sam ispala iz auta, jedina. Mama udara nogama prvo u staklo da mogu izaći van, čuje kako nešto istječe, skriči: 'Zapalit ćemo se. Curi benzin'. A to je bila rakija. Pala sam tačno između dva velika kamena. Mama mi je poslije rekla da sam pala malo više lijevo ili desno, da bi umrla na licu mjesta. Ali nisam. Trčim na cestu, mašem rukama iznad glave, zaustavljam aute: 'Pomozite, pomozite'. Nekoliko me auta zaobilazi i odlazi. Pamtim ta svijetla. Po meni pada snijeg. Jedan auto napokon staje, istrčavaju muž i žena, vade moju porodicu iz prevrnutog auta. Svi smo dobro, samo je mama krvava po licu", napisala je u jednom poglavlju.

Podsjetimo, otkako je javnosti priznala da ljubi osebujnog kriminalističkog inspektora Josipa Pavića, vrckava pjevačica živi život punim plućima. 

"Vodimo neki lijepi, smireni život, volim što kad god je slobodan sa mnom putuje, volimo pobjeći nakon naših obaveza...ovo ljeto smo proveli na jednoj plaži ispod šatora, to je bila i njegova i moja želja, po prvi putu životu i rekla sam: Bila sam u raznim hotelima, ali ovo je prvi put da spavam u hotelu s milijardu zvjezdica!. Uživamo na maksimum",  rekla je Danijela, prenosi Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije