Danijela Martinović uoči 52. rođendana pokazala figuru u bikiniju

0
Radiosarajevo.ba
Danijela Martinović uoči 52. rođendana pokazala figuru u bikiniju
Foto: Instagram / Danijela Matinović

Danijela Martinović objavila je nekoliko fotografija na kojima pozira u bikiniju. Danijela se ovih dana nalazi na odmoru gdje uživa u ljetnim radostima, a vjerujemo kako će joj mali odmor odlično doći.

Naime, pjevačica je nedavno održala promociju svoje knjige Tuširanje duše, a na posebno događanje pojavila se u društvu svog novog dečka, inspektora Josipa Plavića. Promociju je organizirala u paintball klubu koji je osnovao Josip s prijateljima.

Josip je bio od glave do pete odjeven u crnom, dok je Danijela bila elegantna u dugoj žutoj haljini. Par se cijelo vrijeme smješkao i izgledao zaljubljeno, a sve je iznenadio i Josipov potez, koji je za vrijeme fotografiranja odlučio poljubiti Danijelu.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Zanimljivo je da se na promociji pojavila i Danijelina majka Ivanka, koja je bila odjevena u dugu crnu haljinu s cvjetnim uzorkom. Majka i kći zadovoljno su pozirale fotografima ispred promidžbenog plakata, piše Story.hr.

Ivku smo imali prilike vidjeti i na prošlogodišnjem Splitskom festivalu kad je pozirala u društvu obje kćerke, Danijele i njene sestre Izabele Martinović. Simpatije Danijelinih fanova mama Ivka stekla je legendarnim pitanjem hoće li Danijelu primiti na Splitski festival što je pjevačica podijelila u jednom intervjuu.

"Kad sam rekla sestri Izabeli prije dva-tri mjeseca da imam jednu pjesmu i da ću ići ove godine na Splitski festival, ona je bila presretna. Došla je kući i rekla to mami i onda ju je mama onako zabrinuto pogledala i rekla: 'Jel' stvarno? Što ti misliš, hoće li nju primiti na festival?' Ja sam se smijala pola sata i onda sam Tomislavu Mrduljašu rekla: 'Tomo, prva stvar, idem mami reć' da si me primio na festival', ispričala je Danijela tokom ranijeg gostovanja u radio emisiji 'Dobar dan, Dalmacijo'.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije