Žene fudbalera: Četvrto dijete rodila prije mjesec, a izgleda ovako...

Radiosarajevo.ba
Žene fudbalera: Četvrto dijete rodila prije mjesec, a izgleda ovako...
Foto: EPA-EFE / Supružnici proslavili godišnjicu

Slavni fudbaler Sergio Ramos nedavno je dobio četvrto dete sa suprugom Pilar Rubio, a kako je par već uigran roditeljski tandem, nije im bilo teško da pronađu balans između brige o bebi i vremena za zabavu.

Tako su nedavno poznati Španac i ova ljepotica izašli u provod kako bi obilježili osam godina ljubavi, a romantičnu fotografiju na kojoj poziraju sa širokim osmjesima su i jedno i drugo podelili na svojim Instagram profilima.

"Ono što nas čini srećnima nije samo to što cenimo ono što imamo zajedničko, već i ono što nas čini različitima i zbog čega se dopunjujemo. Osam godina imamo krug ljubavi, prijateljstva i porodice. Hvala ti što si moj dio. Volim te", napisala ja Pilar uz fotografiju.

Emotivne riječi pune ljubavi je napisao i sam Ramos.

"Osam godina se radujem što ćemo zajedno provesti ostatak života. Ljubav, poštovanje i predanost. S našom djecom ćemo nastaviti da gradimo ovu predivnu porodicu. Volim te, živote moj", napisao je, prenosi zena.blic.rs 

Fotografija je na oba profila prikupila na stotine hiljade lajkova, ali ono što je pratiocima zapalo za oko jeste činjenica da 42-godišnja Pilar izgleda besprijekorno i da njena figura nema mane, iako je prošlo svega mjesec dana od porođaja!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije