"Prisilan odmor" na jahti: Lepa Brena i Nina Badrić pozirale u badićima

Radiosarajevo.ba
"Prisilan odmor" na jahti: Lepa Brena i Nina Badrić pozirale u badićima
Foto: Instagram / Lepa Brena i Nina Badrić

Lepa Brena posljednjih nekoliko dana boravi u Hrvatskoj, jednoj od njezinih omiljenih destinacija za ljetni odmor koji provodi na luksuznoj jahti, a uvijek joj je drago sresti nekog od kolega s estrade.

Pokazala je to 59-godišnja Brena kada je na svom profilu objavila fotografiju s Ninom Badrić na kojoj zajedno poziraju u kupaćim kostimima.

"Prisilan odmor - happy our, kad ti život da limun, napravi limunadu", napisala je u opisu uz fotografiju koja je snimljena u blizini otoka Visa.

"Ova prva fotografije me podsjetila na spot za pjesmu "Čuvala me mama", "Divne", "Pozdrav za Ninu Badrić", "Simpatično izgledaš Brena", "Uživajte", "Wow, kakve dvije dive. Uživajte zajedno", "Baš te briga, uživaj, dosta si se naradila u životu", "Lijep provod vam želim", "Predivna slika, kao iz 90-ih", "Ma divota, tako treba", samo su neki od komentara Breninih pratitelja, prenosi dnevnik.hr. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije