Želite Brenu ili Grašu na vjenčanju? Evo koliko uzimaju poznati pjevači za samo 10 minuta nastupa

3
Radiosarajevo.ba
Želite Brenu ili Grašu na vjenčanju? Evo koliko uzimaju poznati pjevači za samo 10 minuta nastupa
Foto: Pozega.eu / Lepa Brena na svadbi

Poduzetnica Martina Ravlić Marijanović (40), kći uspješnog hrvatskog biznismena, odabirom izvođača na svojoj svadbi postigla je da o njoj priča cijela Hrvatska.

Na vjenčanom slavlju pjevali su joj Lepa Brena i Petar Grašo.

Poznato je kako Maja Šuput predvodi listu muzičara koji najviše pjevaju na svadbama, a Večernji list je prije pet godina pisao kako njezin cjelovečernji nastup s bendom stoji 8.000 eura (16.000 KM).  S obzirom na inflaciju lako je moguće da pjevačica danas svoje svatovske nastupe naplaćuje i više.

Čekaju se rezultati obdukcije nakon misteriozne smrti poznate srbijanske voditeljice

Čekaju se rezultati obdukcije nakon misteriozne smrti poznate srbijanske voditeljice

Ipak, taj iznos nije ni približan onome koji uzima Lepa Brena. Prema pisanju Večernjaka njezin nastup na privatnim zabavama daleko je najskuplji i ako je želite kao zvijezdu na svojoj svadbi to ćete zadovoljstvo morati platiti čak 30.000 eura (60.000 KM).

Što se tiče Petra Graše, Slobodna Dalmacija piše kako on ne nastupa previše na privatnim zabavama, a najviše voli doći na svadbe i otpjevati jednu do dvije pjesme.

"Grašo vam za tih desetak minuta koliko će pjevati ne dolazi ispod 2.000 eura (4.000 KM)", kazao je izvor za ovaj medij.

Inače, na internetu se može pronaći stranica agencije Laris iz Zagreba, uz čiju pomoć možete angažirati neku muzičku ili drugu zvijedu, pa tako i Grašu.

U Bosni i Hercegovini takvih agencija nema. Barem - zvanično.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije