Zbog razvoda, i teških šest poroda Kim Zolciak odlazi na veoma zahtijevan tretman

0
Radiosarajevo.ba
Zbog razvoda, i teških šest poroda Kim Zolciak odlazi na veoma zahtijevan tretman
Foto: Društvene mreže / Kim Zolciak

Kim Zolciak otkrila je da je pristala otići na lasersko pomlađivanju vagine kako bi zategnula mišiće nakon što je rodila šestero djece prirodnim putem.

Ova bivša takmičarka The Real Housewives of Atlanta (45), koja prolazi trenutno težak razvod s umirovljenim sportašem Kroyjem Biermannom, pojavila se na Instagram profilu doktora Davida L. Matlocka.

Podijelila je kako će raditi zatezanje kože i lasersko pomlađivanje vagine.

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

"Očito jer sam imala šestero djece i rodila ih prirodnim putem. Kad trčim ili kad kihnem, malo se popiškim, što mi jako smeta", objasnila je razlog.

Na kraju videa, na doktorovom Instagramu rekla je pratiteljima da će ih obavijestiti kako procedura napreduje.

Bivša misica iznenada preminula u 48. godini: Sumnja se da je plastična operacija izazvala moždani

Bivša misica iznenada preminula u 48. godini: Sumnja se da je plastična operacija izazvala moždani

Vaginalno pomlađivanje je područje estetske hirurgije koje tretira vaginu zbog opuštenosti, suhoće i drugih učinaka starosti i porođaja. Može poboljšati i "urinarnu inkontinenciju koja dolazi zbog slabih mišića zdjelice", prema specijalistici Sandy Fieldhouse.

Postupak nije hirurški, već se zagrijavaju gornji slojevi vaginalnog tkiva, prema klinici Cleveland. Tokom tretmana CO2 laserom, laser "grije gornje slojeve tkiva u vašoj vagini uzrokujući da tkivo u donjim slojevima stvara više kolagena. To čini kožu čvršćom i zategnutijom."

Kim je ranije iskreno govorila o prijašnjim estetskim zahvatima – povećala je grudi i zategnula stomak, a priznala je da redovno ide na botoks i puni usne.

Kim sa suprugom s kojim više ne živi, Kroyjem Biermannom (38), ima četvero djece - Kroya Jr. (12), Kash (11) i blizance Kaiju i Kanea (9). Iz prethodnog braka ima Brielle (26) i Ariane (22).

Ranije ove sedmice, otkriveno je da Zolciak traži primarno fizičko starateljstvo za svoju maloljetnu djecu koju ima s Kroyem.

Prema pisanjima medija, ona je tražila da imaju zajedničko starateljstvo opisujući sebe kao "roditelja punog ljubavi, prikladnog i pristojnog", dok je tražila da Kroyu bude omogućeno "slobodno posjećivanje".

Uložila u izgled 45.000 KM kako bi privukla muškarca, sad se žali: Sama sam 7 godina

Uložila u izgled 45.000 KM kako bi privukla muškarca, sad se žali: Sama sam 7 godina

Kim je zatražila i da joj bude garantirana "privremena i trajna alimentacija" kao i dječja potpora jer je "ovisna" o Biermannu. Par se pokušao pomiriti, ali ponovno su predani papiri za razvod u augusty, a Kroy sada traži isključivo pravno i fizičko starateljstvo nad njihovom djecom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CnzcUr1DKTe/[/instagram]

Šokantni prekid ovog para prvi put je izašao na vidjelo u maju ove godine, ali nekoliko mjeseci kasnije su pokušali se pomiriti. Biermann je donio odluku o ponovnom razvodu zbog finansijskih poteškoća para. Jednom je prilikom tvrdio da je Kim "ovisnica o kompulzivnom ponašanju" i da je prokockalna nevjerovatne sume novca. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije