Uložila u izgled 45.000 KM kako bi privukla muškarca, sad se žali: Sama sam 7 godina

3
Radiosarajevo.ba
Uložila u izgled 45.000 KM kako bi privukla muškarca, sad se žali: Sama sam 7 godina
Foto: Instagram / Celine Centino

Celine Centino na Instagramu ima više od pola miliona pratitelja, u izgled je dosad uložila vrtoglavih 45 hiljada KM, no i dalje se žali - ne može pronaći dečka!

Celine, 26-godišnja influencerica iz Zuricha sama je već sedam godina, a misli da je razlog tome što je - prelijepa.

"Budem vani s prijateljima, muškarci me gledaju kao da bi me pojeli, no kad im se osmjehnem kako bi ih ohrabrila, ne priđu mi", žali se Celine za The Sun.

"Ponekad ako sam u klubu i ako su pod dejstvom alkohola, priđu mi i počnu pričati sa mnom, ali toliko budu pijani da se ni ne obazirem na njih", objašnjava.

Oni koji skupe hrabrosti da je pozovu na sastanak su uglavnom toliko nervozni da je s njima teško razgovarati, tuguje influencerica.

"U početku su uvijek pomalo sramežljivi i plašljivi, ali kad počnemo razgovarati i kad vide da sam OK, malo se opuste. Slatko mi je to. Dečki uvijek kažu da imam snažnu auru i da kad uđem u sobu, mogu osjetiti moju prisutnost i bez da me vide", objašnjava.

Inače, Celine je privukla pažnju šire javnosti kad je pokazala kako je izgledala prije estetskih operacija.

"Prije sam bila toliko nezadovoljna sobom, osjećala sam se ružno, kao da sam zarobljena u vlastitom tijelu. Radila sam kao frizerka i štedjela za operaciju grudi", rekla je.

Od tada je tri puta povećavala grudi, a svakih nekoliko mjeseci ide na estetske zahvate lica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije