Zar je moguće ovo? Ben Affleck i Jennifer Lopez snimljeni zajedno sa djecom u Los Angelesu

2
Radiosarajevo.ba
Zar je moguće ovo? Ben Affleck i Jennifer Lopez snimljeni zajedno sa djecom u Los Angelesu
Foto: EPA - EFE / Ben Affleck i Jennifer Lopez

Nakon što je 20. augusta Jennifer Lopez podnijela zahtjev za razvod od Bena Afflecka, slavni par snimljen je u javnosti tokom izlaska s djecom.

Bivši par je s djecom posjetio hotel The Beverly Hills u Los Angelesu, što je prvi put da su snimljeni u javnosti otkako je Jennifer Lopez 20. augusta podnijela zahtjev za razvod. U hotel su se Lopez i Affleck dovezli u velikom crnom terencu kojim je upravljao glumac, a zatim se glumica srdačno pozdravila s njegovom djecom.

Vjenčali se i rastavili na isti datum

Par je u braku službeno proveo dvije godine iako se mjesecima šuškalo da su razdvojeni, što je i sama Lopez potvrdila u podnesku gdje je navela 26. aprila 2024. godine kao datum njihova rastanka. Datum predaje papira za rastave nije slučajan ni bez dubljeg značenja, baš kao što je sve što čine poznati. Naime, 20. augusta ima veliku emotivnu vrijednost za par jer su na taj dan 2022. godine proslavili svoje vjenčanje pompoznim slavljem na glumčevom imanju.

Počinje Female Art Rising festival

Počinje Female Art Rising festival

"Stvarno se trudila da stvari funkcioniraju i slomljena je. Djeca su joj glavni prioritet, kao što su uvijek bila", rekao je izvor za People u vrijeme podnošenja prijave.

JLo blistala u izazovnoj haljini

Prošle sedmice Lopez je prisustvovala premijeri njenog i Affleckovog novog filma Unstoppable na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Tamo je bila magnet za pogled u blistavoj srebrnoj haljini s izazovnim prorezima, a snimljena je i kako čavrlja s Affleckovim dugogodišnjim prijateljem i produkcijskim partnerom Mattom Damonom više od 20 minuta na zabavi nakon premijere.

Lopez glumi u sportskom biografskom filmu o hrvaču Anthonyju Roblesu, a Affleck i Damon producirali su film pod svojom producentskom kućom Artists Equity. Affleck nije prisustvovao premijeri filma, a istog je dana fotografiran kako izlazi s dvoje svoje djece u Los Angelesu istog dana, piše tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije