Pogledajte kako je Jennifer Lopez govorila o Afflecku prije 10 godina: Sigurno mu se nije dopalo

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako je Jennifer Lopez govorila o Afflecku prije 10 godina: Sigurno mu se nije dopalo
Foto: Facebook / Jennifer Lopez

Jennifer Lopez je na duhovit način odgovarala na zafrkantsko pitanje o svojim bivšim partnerima P Diddyju i Benu Afflecku tokom smešnog cameo nastupa na BigBoyTV, a njen odgovor nije razočarao.

Možda to neće biti prijatno za njenog budućeg bivšeg muža Afflecka, ali je otkrila kako se zaista osjeća prema njemu i reperu, čije je pravo ime Sean Combs.

J.Lo je bila u vezi s Diddyjem između 1999. i 2001. godine, nakon čega je otišla da se uda za plesača koji je postao glumac Cris Judd.

Prvi komentar Sergeja Barbareza nakon remija u Budimpešti: Sve je rekao u prve tri rečenice

Prvi komentar Sergeja Barbareza nakon remija u Budimpešti: Sve je rekao u prve tri rečenice

Upoznala je Afflecka 2002. godine, a par se zaručio u novembru te godine, dok je još uvijek završavala svoj razvod od Judda.

Dvije godine kasnije, 2004. godine, 'Bennifer' se prvi put raspao, a godinu dana nakon toga Affleck se oženio Jennifer Garner, s kojom ima troje djece.

Affleck se 2018. godine razveo od majke svoje djece, a tri godine kasnije se ponovo pomirio s J.Lo. Nakon toga su se zaručili godinu dana kasnije, a samo dva mjeseca nakon toga su se vjenčali u Las Vegasu.

Sve je išlo glatko za par sve do aprila, kada su se pojavile glasine o napetostima u njihovom odnosu, a čini se da je napetost dostigla vrhunac u julu – kada Affleck nije bio prisutan na pjevačicinom 55. rođendanu.

Sada je snimak J.Lo koja daje intervju Kurtu Alexandru, poznatom kao Big Boy, ponovo osvanula na mreži – deset godina nakon što je prvi put objavljena.

Ben Affleck donio konačnu odluku: Na sve utjecala njegova bivša supruga Jennifer Lopez

Ben Affleck donio konačnu odluku: Na sve utjecala njegova bivša supruga Jennifer Lopez

Radio voditelj je rekao: "Nalaziš se na splavu usred okeana i pogledaš u vodu, vidiš dvoje ljudi kako plove.

"Moraš da izvučeš samo jednog jer imaš samo toliko mjesta na splavu. Pogledaš u okean i vidiš Bena Afflecka i Diddyja." Na što je J.Lo brzo odgovorila: "Pustila bih i jednog i drugog da se udave!"

Vrišteći od smijeha, brzo je pojasnila: "To je strašno, samo se šalim! Ben, Puffy, znate da vas volim. Znate to!" Na što je Big Boy primijetio: "Ali... ona dolazi na splavu sama."

Voditelj je zatim nastavio da se šali, govoreći da bi razgovarala sa hitnom službom, pretvarajući se da briše suze s očiju i rekao: "Ne znam, nisam ih mogao spasiti."

Jedina utjeha za 52-godišnjeg glumca je što je video snimljen prije 10 godina, piše Unilad.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije