Ben Affleck donio konačnu odluku: Na sve utjecala njegova bivša supruga Jennifer Lopez

1
Radiosarajevo.ba
Ben Affleck donio konačnu odluku: Na sve utjecala njegova bivša supruga Jennifer Lopez
Foto: EPA - EFE / Ben Affleck

Iako je jednako zaslužan za novi film 'Unstoppable' kao i njegova sada već bivša supruga Jennifer Lopez, Affleck je odlučio da se neće pojaviti na crvenom tepihu filmskog festivala u Torontu i da će 'svjetla pozornice' prepustiti latino divi.

Umjesto da se s najboljim prijateljem Mattom Damonom druži u Torontu, gdje je predstavljen njihov novi film Unstoppable, Ben Affleck propustio je premijeru i crveni tepih iz jasnog i jednostavnog razloga, jer je tamo stigla i njegova sada već bivša supruga Jennifer Lopez, koja je ujedno i jedna od glavnih zvijezdi ovog filma.

Dok su svi snimali Lopez na crvenom tepihu, odjevenu u haljinu inspiriranu disko kuglom, Affleck je snimljen dobro raspoložen prilikom izlaska iz svog ureda u Kaliforniji. Ni paparazzi mu nisu mogli 'skinuti osmijeh s lica', ni vedri smijeh dok je pričao s prijateljem.

Trojka predstavila kandidata za načelnika Općine Novi Grad Sarajevo

Trojka predstavila kandidata za načelnika Općine Novi Grad Sarajevo

Za ovu prigodu glumac je bio odjeven u poslovnu kombinaciju koja je uključivala tamnoplavo odijelo i nešto svjetliju plavu košulju dok je u ruci nosio poveću crnu, kožnu putnu torbu.

Odluka donešena nakon dugog promišljanja

Odluku da propusti premijeru Affleck je, ne sumnjamo, donio nakon dugo promišljanja i sam svjestan da će 'manje štete' za film napraviti njegov izostanak negoli pojavljivanje u Torontu, zbog čega bi sve moglo pasti u drugi plan.

Razvod koji je prije nekoliko sedmica podnijela Jennifer Lopez i dalje je glavna tema svih svjetskih medija, stoga je jasno kao dan da bi njegov dolazak na crveni tepih, gdje bi, htio on to ili ne, morao pozirati zajedno s Jennifer, bio puno veći izazov za njega, piše tportal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije