Opet potražio poznato rame za plakanje: Ben Affleck pronašao način da lakše prođe kroz razvod

1
Radiosarajevo.ba
Opet potražio poznato rame za plakanje: Ben Affleck pronašao način da lakše prođe kroz razvod
Foto: EPA - EFE / Ben Affleck

Mjesecima se šuškalo, a sad je i jasno, najlepši holivudski par se razvodi. I dok Jennifer Lopez samouvjereno korača naprijed, Ben ponovo traži utjehu u ljudima oko sebe.

I drugi brak Bena Afflecka uskoro će se okončati, pošto je Jennifer Lopez prošle sedmice u Los Angelesu podnijela zahtjev za razvod od njega.

Samo dvije godine od kad su se vjenčali Jennifer Lopez i Ben Affleck nalaze se pred teškom odlukom. Budući da već dugo njihov odnos ne funkcioniše kako treba lijepa pjevačica odlučila je da podnese zahtjev za razvod braka.

Saznalo se kome je Seve trebala pjevati u Srbiji: Poznato ko je blizak Vučiću urgirao da je puste

Saznalo se kome je Seve trebala pjevati u Srbiji: Poznato ko je blizak Vučiću urgirao da je puste

Mnogo se pisalo o tome da Ben vrijeme provodi sa bivšom ženom Jennifer Garner, a onda je viđen sa glumicom Kick Kennedy, ali je priroda te veze ostaje nepoznata. U međuvremenu, dok se završava razvod od Lopez, 52-godišnji Affleck se u velikoj mjeri oslanja na jednog od svojih najstarijih prijatelja za podršku u teškim vremenima.

Nakon što su sarađivali na više filmova koji su postali veliki hitovi širom svijeta, Matt Damon i Ben Affleck stvorili su prijateljski odnos, a Ben je često u Mattu pronalazio rame za plakanje kad god je zapadao u probleme. Isto se desilo i sada kada je na kraju puta sa Jennifer Lopez za koju su svi mislili da je žena njegovog života.

Ben Affleck već našao novu djevojku? Sedmicama ga viđaju u društvu ove uticajne ljepotice

Ben Affleck već našao novu djevojku? Sedmicama ga viđaju u društvu ove uticajne ljepotice

Dvojica glumaca su 2022. godine osnovali sopstvenu produkcijsku kompaniju, a u nedjelju uveče, Affleck se pridružio Damonu i njegovoj supruzi Luciani Barroso na večeri u LA restoranu Toscana.

Affleck se ležerno obukao za večeru, ali je djelovao je kontemplativno, potišteno kada je izlazio iz restorana, dok je Damon bio savršeno raspoložen. Damin je u braku sa Lucianom Barrosom od 2005. godine, a zajedno imaju četvoro djece.

Affleck također ima troje djece sa bivšom suprugom Jennifer Garner. Dok je on prije nekoliko dana ispraćao najstariju kćerku Violette na Univerzitet Yale, Lopez je podnela zahtjev za razvod braka.  Afflecku je tokom teških dana utjehu često pružala Jennifer Garner, ali među njima, osim roditeljske brige za zajedničku djecu, za sada nema ništa više, piše Glossy.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije