Jennifer Lopez podnijela zahtjev za razvod od Bena Afflecka

0
Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez podnijela zahtjev za razvod od Bena Afflecka
Foto: EPA - EFE / Ben Affleck i Jennifer Lopez

Već mjesecima se priča kako se razvode Ben Affleck i Jennifer Lopez, a te glasine potvrđene su u utorak, 20. augusta, kada je Jennifer Lopez sudu u Los Angelesu podnijela zahtjev za razvod.

Razvod je uslijedio nakon dvije godine braka, a prema onome što je slavna pjevačica navela, njih dvoje razdvojeni su od 26. aprila.

Da je razvod blizu bilo je jasno nakon što su brojni svjetski magazini objavili kako ovaj slavni par prodaje svoju vilu vrijednu 65 miliona dolara, a već su prije objavljivali fotografije na kojima su se odvojeno pojavljivali u javnosti, ponekad bez vjenčanog prstena.

Da li je neko ostao kući ili smo svi u gradu? Sarajevske ulice i večeras pune života

Da li je neko ostao kući ili smo svi u gradu? Sarajevske ulice i večeras pune života

Jennifer Lopez tako je ljetos sama otputovala u Italiju te je zatim bez supruga proslavila 55. rođendan u Hamptonsu dok je Affleck bio u Los Angelesu te se iseljavao iz skupocjene vile. I prije ljeta bilo je jasno da nešto ne štima u njihovom braku kada se Jennifer Lopez u maju sama pojavila na Met Gala, najvećem modnom događaju na svijetu.

Affleck (51) i Jennifer Lopez prohodali su u aprilu 2021. godine nakon što je ona raskinula zaruke s bejzbol zvijezdom Alexom Rodriguezom a on je prekinuo vezu s glumicom Anom de Armas.

Godinu dana kasnije, Affleck je zaprosio Jennifer Lopez, prvo su se vjenčali u julu 2022. godineu Las Vegasu da bi veliku feštu u povodu vjenčanja organizirali mjesec dana kasnije.

Ona je tada govorila kako su njih dvoje ponovo otkrili jedan drugoga dok je on kazao kako ne želi da se njihova veza provlači kroz društvene mreže, piše Nacional.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije