Ben Affleck ponizio Jennifer Lopez: Ona se osjeća totalno iznevjereno

0
Radiosarajevo.ba
Ben Affleck ponizio Jennifer Lopez: Ona se osjeća totalno iznevjereno
Foto: EPA - EFE / Jennifer Lopez

Popularni glumac Ben Affleck i muzičarka Jennifer Lopez sada su stvar prošlosti. Iako su svoju ljubav okrunili brakom prije tek dvije godine, Lopez se sada osjeća poniženo i osramoćeno, a sve zbog Affleckovih postupaka zbog kojih je vjerovala da će ovaj put njihova veza biti drugačija.

Nakon što je otkriveno da bivši supružnici više ne komuniciraju, u javnost je procurila vijest da su Jennifer Lopez i Ben Affleck potpisali papire za rastavu braka. Ljubavna idila je odavno završila, čeka se da se rastava finalizira, a uskoro bivši supružnici u potrazi su za novim nekretninama.

Iako je novoj ljubavi posvetila čitav album u kojem je opjevala bračnu sreću, Jennifer Lopez suočila se s negativnim reakcijama na njen novi projekat. Album i ostatak projekta nisu prošli dobro kod publike, a potom je uslijedio i bračni brodolom.

Crvena tabija: Biser sarajevske mahale s kojeg se pruža najljepši pogled na grad

Crvena tabija: Biser sarajevske mahale s kojeg se pruža najljepši pogled na grad

Da braku nema pomoći, bilo je jasno kada se Affleck iselio iz tada zajedničkog doma. Iako smo ih nekoliko puta mogli vidjeti u zajedničkom društvu na porodičnim okupljanjima, bilo je jasno da je prisnost nestala.

Jennifer Lopez je bijesna

Kraj još jedne ljubavi ovaj je put baš teško pao popularnoj pjevačici koja se sada osjeća potpuno iznevjereno.

Poljubac hladan kao led Bena Afflecka i Jennifer Lopez: Fanovi ostali šokirani

Poljubac hladan kao led Bena Afflecka i Jennifer Lopez: Fanovi ostali šokirani

"Ona je bijesna. Ponizio ju je. On je bio taj koji je inicirao ponovno okupljanje", podijelio je izvor za PageSix otkrivši da je Affleck 'kriv' za obnavljanje ljubavi ovog para koji je prvi put povezan još početkom 2000-ih.

Nakon što su prekinuli vezu 2004. godine, fatalan susret dogodio se 2021. godine te su tada obnovili svoju ljubav. Sve je djelovalo poput kakvog romantičnog filma, a skupocjenim zaručničkim prstenom zelenog kamena Affleck je pokazao da ovaj put misli ozbiljno. Ipak, ranije je otkriveno da se Affleck sada osjeća kao da se probudio iz kakvog sna te mu je postalo jasno da njihova realnost nije tako idilična kao što mu se činilo.

"Ponizio ju je jer je napravila veliku stvar da je on ljubav njena života. Prije dvije godine su imali dva vjenčanja. Ovo je neka vrsta rekorda, nisu to tinejdžeri", dodao je izvor objasnivši kako je ovaj prekid komplikovaniji jer su u njega uključena i djeca, piše Tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije