Ben Affleck i J.Lo se službeno razvode: 'Ono što su imali je nestalo'

0
Radiosarajevo.ba
Ben Affleck i J.Lo se službeno razvode: 'Ono što su imali je nestalo'
Foto: EPA - EFE / Ben Affleck i Jennifer Lopez

Nakon nagađanja koja traju tjednima, da se pjevačica Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck razvode, prijatelji slavnog para su za Daily Mail potvrdili da je to istina. Dokumenti o razvodu su finalizirani, ali još nisu predani.

Kao što znamo, glasine o razvodu su krenule kružiti kada je par stavio svoju vilu na Beverly Hillsu na prodaju za 68 miliona dolara. Iako su se znali skupa pojaviti u javnosti i na porodičnim događanjima, sve više se vjerovalo da je gotova ljubav između zvijezda.

Lopez i Affleck su sve više vremena provodili odvojeno jedno od drugog pa je tako pjevačica s prijateljima uživala u Italiji, dok je Affleck svoje stvari iz vile na Beverly Hillsu spremao u kutije. Ipak, čini se da je kap koja je prelila čašu to što je glumac kupio novu vilu u Pacific Palisadesu za 20,5 miliona dolara na dan kada je Lopez napunila 55 godina, piše Jutarnji.

Lutrija BiH poziva studente da se pridruže uzbudljivom projektu "TV Bingo izlazi na ulice"

Lutrija BiH poziva studente da se pridruže uzbudljivom projektu "TV Bingo izlazi na ulice"

Podsjetimo, par nije skupa proslavio pjevačicin rođendan, a ništa drugačije nije bilo ni za godišnjicu braka. Novi Affleckov dom vila je s pet spavaćih soba, šest kupaonica, sadrži prostore za doručak i blagovaonicu, odvojenu obiteljsku sobu, radnu sobu, garderobe, prostoriju za medije pa čak i kuću za goste, prenosi Daily Mail.

"Završili su papire za razvod prije mjesec dana, ali čekaju pravo vrijeme da ih podnesu. Tada će objaviti zajedničku izjavu u kojoj će reći kako gaje veliku ljubav i kako su se borili da to uspije, ali nisu uspjeli. Iskreno, na kraju nisu mogli doći do kompromisa. Ono što su imali je nestalo i oboje su to prihvatili", kazao je izvor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije