Zanosna Emily Ratajkowski iznenadila fanove: Svi sumnjaju da je trudna

Radiosarajevo.ba
Zanosna Emily Ratajkowski iznenadila fanove: Svi sumnjaju da je trudna
Popularna manekenka Emily Ratajkowski udala se ovog februara u tajnosti za dečka Sebastiana Bira-McLarda, a sada je obožavaocima "bacila bubu u uho" da je trudna.

Naime, ljepotica je na Instagramu objavila fotografiju gdje sjedi na stablu narandže, držeći jednu narandžu u ruci naslonjenu na stomak. "Nosim plod", napisala je ispod fotografije i tako podstakla šuškanja o trudnoći.

Nije trebalo dugo da se pokrene lavina komentara ispod fotografije, a njeni pratitelji podjeljenog su mišljenja - neki su joj odmah čestitali, dok su drugi pokrenuli raspravu o tome je li stvarno riječ o trudnoći ili se Emily samo šali.

“Te zvijezde uvijek pokušaju pronaći originalan način da objave trudnoću. Mislim, "nositi plod" u prenesenom značenju znači biti trudan, a ona se naglo udala tako da ko zna”, napisao je jedan od obožavoca.

Da Emily preferira neobične načine obavljanja velikih stvari dokazala je modna kombinacija koju je manekenka nosila kada se vjenčala u njujorškoj gradskoj vijećnici uz pratnju nekoliko najbližih prijatelja.

Ljepotica je, naime, nosila "senf žuto" Zarino odijelo uz koje je kombinovala crni šešir s velom, dok je njen suprug nosio svijetlo plavo odijelo i sunčane naočale. Ako se odlučila udati u ovakvom izdanju, nije ništa čudno što je vijest o trudnoći takođe objavila na prikriven i neobičan način.

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije