Alex u emisiji otkrio kako je započeo vezu s Jennifer Lopez

Radiosarajevo.ba
Alex u emisiji otkrio kako je započeo vezu s Jennifer Lopez

Bejzbolaš Alex Rodriguez, dečko Jennifer Lopez nedavno je gostovao u emisiji kod Ellen DeGeneres s kojoj je otkrio kako je upoznao svoju djevojku.

Alex, s kojim je Jennifer u vezi od aprila prošle godine, otkrio je Ellen kako je do njihovog prvog susreta došlo kada je ulazio u automobil nakon sastanka, a onda ga je neko potapšao po ramenu.

“Okrenuo sam se, i nisam prepoznao o kome se radi. Bila je to Jennifer, koja je bila obučena za snimanje serije u jeansu i krupnim čizmama”, rekao je Alex i priznao kako mu je trebalo nekoliko sekundi da shvatio kome se radi.

“Ona je stajala i govorila: 'Jennifer je, Jennifer je'”, ispričao je sportista i rekao kako je bio posramljen i nervozan pa joj je odmah rekao da izgleda prekrasno.

“Bilo je to tako smiješno, svi znamo ko je ona, posvuda je. Tada smo malo porazgovarali, a ona je rekla: 'Imaš moj broj, javi se'”, ispričao je Rodriguez i rekao kako joj se javio iste večeri.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije