Zanimljiva reakcija princa Charlesa nakon intervjua Harryja i Meghan

1
Radiosarajevo.ba
Zanimljiva reakcija princa Charlesa nakon intervjua Harryja i Meghan
Foto: EPA-EFE / Princ Charles / Arhiv

Princ Charles pojavio se prvi u javnosti nakon šokantnog intervjua princa Harryja i Meghan Markle i to u crkvi koju uglavnom čine afroamerikanci.

Britanski princ Charles danas se u javnosti pojavio sa smiješkom, ali bez ikakvih komentara i jedne riječi dok su ga ispitivali o intervjuu njegovog sina Harryja i snahe Meghan Markle koji su oni ekskluzivno dali slavnoj voditeljici Oprah Winfrey.

Mediji u Velikoj Britaniji prenose kako je Charles zapravo shrvan zbog Harryjevih tvrdnji da ga je isključio iz komunikacije, a on se nakon svega pojavio pred medicinskim osobljem, pacijentima i svećenicima u crkvi Jesus House u blizini Brent Crossa u London, a čiji su vjernici pretežito afroamerikanci. Priča se i kako je Charles duboko zabrinut zbog optužbi kraljevske obitelji za rasizam.

"To se protivi svemu u što Charles vjeruje, on vjeruje da je različitost snaga našega društa", izjavili su njemu bliski izvori za The Standard.

Pri izlasku iz crkve jedan od okupljenih novinara upitao je Charlesa što misli o intervjuu, a on se samo okrenuo da vidi ko mu je točno postavio to pitanje, nasmiješio se i nastavio svojim putem.

Harry je inače izjavio da se osjeća iznevjernim od strane oca koji mu je navodno prestao odgovarati na pozive i poruke nakon preseljenja u Kanadu i napuštanja porodice. Naveo je i kako su mu ukinuli finansiranje te ličnu zaštitu njega i porodice, piše Dnevnik.hr

"Stvarno sam razočaran jer je on prošao kroz nešto slično. Zna kakav je to osjećaj boli. Ja ću ga uvijek voljeti, ali mnogi osjećaji su povrijeđeni. No jedan od prioriteta bit će mi pokušaj poboljšanja tih odnosa", izjavio je Harry pred desecima miliona gledatelja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije