Tajna poruka koja se krije iza Meghaninog outfita

1
Radiosarajevo.ba
Tajna poruka koja se krije iza Meghaninog outfita
FOTO: Screenshot / Meghan Markle i Oprah

Princ Harry i Meghan Markle još jednom su uspjeli oči cijelog svijeta usmjeriti na sebe.

Naime, u jednom od najiščekivanijih intervjua godine koji će zasigurno ostati 'upisan' u historiji, po prvi put su ispričali svoju stranu priče života na dvoru i nakon njega, a pritom su otkrili i kako im uskoro stiže - djevojčica.

Meghan se za gostovanje u dva sata dugom intervjuu kod slavne Oprah Winfrey odlučila za naoko jednostavnu, crnu svilenu 'midi' haljinu Giorgia Armanija, čija cijena iznosi vrtoglavih 4.700 dolara, piše story.hr.

Međutim, mnogima je za oko zapeo jedan detalj.

Naime, haljina je kod desnog rukava ukrašena bijelim cvjetovima lotusa koji u hinduističkoj kulturi simbolizira - ponovno rođenje.

Time je Meghan, vjeruju mnogi, htjela dati do znanja da se, nakon odlaska s dvora, 'ponovno rodila' te započela novi život.

Mnogi nagađaju i kako se simbol ponovnog rođenja odnosi i na djevojčicu koja uskoro stiže u porodicu.

Zanimljivo je i da je haljina, uprkos 'paprenoj' cijeni, gotovo u trenu - rasprodana.

Poruku nosi i nakit. Meghan je, naime, nosila dijamnatnu Cartier narukvicu koja je jednom pripadala princezi Diani, a iz koje je Harry izvadio dva kamena kako bi od njih izradio zaručnički prsten za Meghan.

"Na taj je način htjela da Diana bude s njima tokom intervjua", piše People. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije