Zabranjeno pušenje i Bajaga na vjenčanju Mate Rimca i Katarine u Livnu

1
Radiosarajevo.ba
Zabranjeno pušenje i Bajaga na vjenčanju Mate Rimca i Katarine u Livnu
PrtScr / Mate i Katarina

Mate Rimac i njegova dugogodišnja djevojka Katarina Lovrić po drugi put u dva mjeseca su se vjenčali. Nakon intimnog i tajnog vjenčana pred matičarom u Vili Dalmacija skrivenoj na padinama Marjana za tek tridesetak gostiju Mate i Katarina priredili su pravi dernek u selu kraj Livna.

Katarinina želja bila je da im na svadbi pjevaju Bajaga i Zabranjeno pušenje što joj je njezin suprug i ispunio.

Snimak i fotografije sa vjenačanja već su se pojavili na društvenim mežama. Pa se moglo vidjeti da su Katarina i Mate na vjenčanje došli u žutoj Rimac Neveri, njegovom novom automobilu kojim je zadivio svijet.

Osim automobila, haljine, dekoracije, pojavili su se i snimci sa same zabave.

Tako je na društvneim mrežama objavljen snimak, dok Zabranjeno pušenje, zajedno sa Katarinom i Matom izvode pjesmu Yugo 45.

Sajo Sekson, pjevač Pušenja je poželio sreću mladencima, ali je i dodao da im želi još puno autmobila koji mogu da nose imena po vjetrovima, na šta je Mate preuzeo mikrofon i kazao da ".ebeš auta, zamisli sile da se svi narodi koji žive ovdje vole".

Mladenci u otplesali i uz hit Bajage i Instruktora Bademi i so.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije