Sve je spremno za vjenčanje Mate Rimca: Sprema se velika fešta

0
Radiosarajevo.ba
Sve je spremno za vjenčanje Mate Rimca: Sprema se velika fešta
Foto: Instagram / Bračni par Rimac sa gostima

Sve je spremno za crkveno vjenčanje inovatora i poduzetnika Mate Rimca i Katarine Lovrić za koje mnogi kažu kako je svadba godine.

Slavlje je organizirano u Lovriću u okolici Livna, a uzvanici se polako okupljaju ispred porodične kuće Rimca.

Oko kuće poslagane su bale sijena, a postavljen je i svadbeni šator u kojem će se mladenci u krugu porodice i bliskih prijatelja zabavljati do jutarnjih sati. Pažnju gostiju privikla je Rimčeva Nevera koja je parkirana ispred kuće, a ispred koje se i zvanice fotografišu. 

Prijateljstvo Mate i Katarine traje već dugo vremena, ali prije pet godina pretvorilo se u ljubav. Potvrda veze, dogodila se 2017. godine i to u Ženevi. Čini se da je Mate u svojoj supruzi ekonomistici pronašao veliku podršku, koja ga prati na svim njegovim poljima, piše Story

Zaljubljeni golupčići početkom maja izrekli su sudbonosno 'da' na jadranskoj obali uz krug bliskih prijatelja. Svi su bili ugodno iznenađeni jednostavnošću i pristupačnošću mladenaca te gostiju. Vjenčanje se održalo u sklopu Ville Dalmacija u Splitu.

Kako su sve uredili pogledajte u galeriji fotografija OVDJE

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije