Za devet sati, devet miliona lajkova: Pogledajte mršavu Adele u badiću

Radiosarajevo.ba
Za devet sati, devet miliona lajkova: Pogledajte mršavu Adele u badiću

Adele je ponovo oduševila fanove fotografijom na kojoj je u gornjem dijelu kupaćeg sa zastavom Jamajke, kako bi proslavila karneval "Notting Hill".

Festival se preselio ove godine na mreže zbog pandemije koronavirusa, ali to nije sprečilo mnoge da se prerušavaju i slave izdaleka, uključujući i pjevačicu Adele, piše B92.

Ona je objavila fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj je "pozdravila svoj voljeni London", pokazujući svoju novu figuru.

Fotografijom je za devet sati prikupila devet miliona lajkova, a komentari fanova su podijeljeni.

Pošto je kosu svezala javilo joj se nekoliko obožavatelja koji tvrde kako je takva frizura zaštitni znak Afroamerikanaca širom sveta. Neki su čak otišli toliko daleko da su počeli govoriti kako Adele želi da dobije simpatije na račun Afroamerikanaca.

Dok je s jedne strane napadaju, s druge su stali u njenu odbranu. Oni tvrde kako je Adele fotkom samo htela da pokaže svoju nevjerovatnu figuru, nakon što je izgubila čak 45 kilograma, a rasprava na društvenim mrežama i dalje ne jenjava.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije