Vlatka Pokos u nevjerovatnom izdanju: Fanovi ostali bez daha kad su ovo vidjeli

1
Radiosarajevo.ba
Vlatka Pokos u nevjerovatnom izdanju: Fanovi ostali bez daha kad su ovo vidjeli
Foto: Promo / Vlatka Pokos

Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos proteklih nekoliko dana stvarno uživa. Nakon što je javnosti obznanila kako se u Zagreb vratila isključivo zbog ljubavi, iznenadila je sve odabirom markantnog tajnika ragbi saveza Hrvatske Većeslava Holjevca. Čini se kako doista ovaj novopečeni par uživa u zajedničkim trenucima. 

Vlatka Pokos je velika zaljubljenica u modu, a na društvenoj mreži Instagram često dijeli trenutke iz privatnog života.

Na svojem se profilu pohvalila videozapisom na kojem pokraj stola za masažu pozira ogrnuta samo peškirom, a pratitelji su s oduševljenjem dočekali ovo seksi i vatreno izdanje.

Meteorolozi najavili veliku promjenu vremena: Evo u koje dijelove BiH prvo stiže

Meteorolozi najavili veliku promjenu vremena: Evo u koje dijelove BiH prvo stiže

Čarobno, napisala je kratko u opisu videa objavljenog na Instagram priči. 

Vlatka Pokos

Ako se prisjetimo, Vlatka je ranije otkrila da je ljubav sa sportašem iz Zagreba bila sudbonosna i fatalna, a definitivno na prvi pogled zato što su se upoznali na letu iz Dublina za Hrvatsku. Njezin ju je novi odabranik oborio s nogu šarmom i izgledom. Uz novu ljubav, otkrila je i da priprema nove pjesme te se vraća na muzičku scenu.

"Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu!" otkrila je, ali ipak nije išla u detalje o svom novom odabraniku, ali se ubrzo doznalo kako je riječ o bivšem hrvatskom sportisti i unuku bivšeg gradonačelnika Zagreba Većeslava Holjevca. Vlatkin novi dečko nosi ime svog djeda te je bivši ragbijaš i glavni tajnik našeg ragbi saveza. 

Većeslav je za 24 sata otkrio i kako su se upoznali. "Pa sve je krenulo onako kako je ona već spomenula, na letu. Doduše, prepoznao ju je moj prijatelj. Iznenadio sam se kako odlično izgleda uživo i nisam bio siguran je li to doista ona pa sam nabacio šalu. Rekao sam joj da me podsjeća na neku našu pjevačicu koja pjeva nešto o petku" rekao je, piše Večernji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije