Vlatka Pokos podijelila video s odmora, pratioci oduševljeni

0
Radiosarajevo.ba
Vlatka Pokos podijelila video s odmora, pratioci oduševljeni
Foto: Instagram / Vlatka Pokos

Bivša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos (53) na svom je Instagram profilu oduševila nevjerojatnom linijom.

Vlatka je snimila video s omiljenim trenutcima ovog ljeta, a jedan od kadrova bio je i onaj na kojem pluta u kristalnom moru i pokazuje figuru. 

"Budite zahvalni za svaku dobru sitnicu u svom životu. To je ključ sreće. Prestanite se žaliti, počnite živjeti", mudro je poručila Vlatka, dok su u komentarima hvalili njezinu liniju. 

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

"Zgodna si", pisao je obožavatelj. 

Osim kupanja, Vlatka je plovila na gliseru, sunčala se i uživala u popularnoj ljetnoj slastici - kuhanom kukuruzu. 

Podsjetimo, za bivšu voditeljicu ovo ljeto je bilo nešto drugačije. Naime, odlučila se napraviti zaokret u karijeri te se zaposlila kao concierge u luksuznom hotelu u Splitu. Vlatka o novom poslu nije htjela govoriti. 

Angažirali su je jer ima sve kvalitete potrebne za posao savjetovanja klijenata vezano uz njihove želje tokom boravka u Splitu i u Hotelu Ambasador.

"Elokventna je i 'oboružana' aktivnim znanjem nekoliko svjetskih jezika, krasi je komunikativnost i ima visok stepen motivacije, a ni ugodna vanjština svakako nije na odmet. Pokosino radno mjesto u smislu mikrolokacije jest aula hotela gdje ima svoj prostor koji ipak nije office, nego ležernija varijanta, 'mala uvala' u kojoj osluškuje prohtjeve gostiju. Najčešće je riječ o organizaciji evenata, nekih intimnijih proslava i sličnih pothvata tokom boravka", ispričali su iz hotela. 

Pokos ne stanuje u hotelu, nego kod prijateljice u Splitu, te da su zasad zadovoljni njezinim radom., piše 24sata

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije