Bijela haljina i preplanuli ten: Vlatka Pokos zablistala na otvorenju modne trgovine

0
Radiosarajevo.ba
Bijela haljina i preplanuli ten: Vlatka Pokos zablistala na otvorenju modne trgovine
Foto: Promo / Vlatka Pokos

Na otvorenju dizajnerske trgovine modne dizajnerica Monike Sablić u subotu 10. juna u Splitu pojavili su se mnogi ljubitelji mode, a među poznatim licima bila je i Vlatka Pokos (53). Hrvatska pjevačica za ovu je priliku odabrala elegantnu bijelu haljinu kojom je pokazala zavidnu figuru i preplanuli ten.

S remenom je Vlatka istaknula struk, a svemu je pridodala bež torbicu i štikle. Svoju je plavu kosu uvila, a za ovaj događaj odabrala je nježnu šminku. Vlatka je dodala kako je ponosna na dizajnericu i njen poduzetnički pothvat.

"Monika je mogla imati jedan udoban život i bez da je odlučila biti poslovna žena i dizajnerica. No ona ima izraženu osobnost i stav što izuzetno cijenim kod žene pa je za svoj uspjeh zaslužna sama. Zato danas može biti ponosna na sebe, kao što smo mi ponosni na nju, na njezine vedre i vesele kreacije koje pokazuju da Monika pršti od energije i ideja", rekla je. 

Čengić: Za 5 mjeseci završeni poslovi koji su čekali deceniju, ispunio sam još jedno obećanje

Čengić: Za 5 mjeseci završeni poslovi koji su čekali deceniju, ispunio sam još jedno obećanje

Otvorenje trgovine upotpunilo je i pjevanje, a svojom pjesmom zabavljala je pristune i Tereza Kesovija (84), a sve je podijelila na Instagramu i Vlatka.

"Ajme Vlatka, top si", pisali su oduševljeni obožavatelji pjevačici i voditeljici ispod objave.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/CtWxV6NNQpQ/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0830d5c3-cb16-446d-bdb1-bfd6830e4eab[/instagram]

Inače, Vlatka je bila u braku s 27 godina starijim Josipom Radeljakom Dikanom, za kojeg se udala 2006. godine, a prije toga bili su pet godina u vezi. Rastali su se nakon godinu i pol braka kada ju je Radeljak izbacio iz stana, a dugo se o toj drami pričalo.

Ona na društvenim mrežama često objavljuje detalje iz privatnog života.

Vlatka Pokos
Foto:Promo Vlatka Pokos

"Već dugo znam da ljubav nije maltretiranje i ucjenjivanje, već bezuvjetna podrška od partnera, u svakom pogledu. Već dugo živim sama, i kad pogledam unatrag, kamo sreće da sam to odabrala još u dvadesetima", napisala je jednom prilikom.

"Moje ljubavi, veze i brak donijele su mi nesreću, ružne etikete i neuspjeh u karijeri. Bez obzira na to, ja sam vječni borac i nikada se ne predajem. Samo se nadam da će mlađe žene i djevojke nešto naučiti iz moje priče", objasnila je tada, piše 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije