Vlatka Pokos našla novi posao, zatim se pohvalila prijavom iz policijske stanice zbog simbola 'U'

0
Radiosarajevo.ba
Vlatka Pokos našla novi posao, zatim se pohvalila prijavom iz policijske stanice zbog simbola 'U'
Foto: Promo / Vlatka Pokos

Sunce, ljeto, Splitska riva, more, sezona. Dok neki u ljetnim mjesecima odmaraju na godišnjem odmoru, drugi koriste sezonu kako bi zaradili za koru hljeba.

Tako je i Vlatka Pokos (53) odlučila zasukati rukave i početi raditi na poziciji concierge-usluge u luksuznom hotelu u Splitu. 

Vlatka je pila kafu na terasi s pogledom na more, na sebi je imala radnu hotelsku odjeću, a svoje novo radno mjesto nije željela komentarisati.

Lidlov centar od 200 miliona KM u BiH počeo dobijati obrise

Lidlov centar od 200 miliona KM u BiH počeo dobijati obrise

"Ne želim to komentarisati, ne zanimaju me hrvatski mediji", poručila je Vlatka.

Vlatku su angažovali jer ima sve potrebne kvalitete potrebne za posao savjetovanja klijenata vezano uz njihove želje tokom boravka u Splitu u hotelu "Ambasador".

"Elokventna je i "oružana" aktivnim znanjem nekoliko svjetskih jezika, krasi je komunikativnost i ima visok stepen motivacije, a ni ugodna silueta svakako nije na odmet. Pokosino radno mjesto u smislu mikrolokacije jest aula hotela gdje ima svoj prostor koji ipak nije office, nego ležernija varijanta, "mala uvala" u kojoj osluškuje zahtijeve gostiju. Najčešće je riječ o organizaciji evenata, nekih intimnijih proslava i sličnih pothvata tokom boravka", ispričali su iz hotela.

Vlatku Pokos iznerviralo slovo "U" na brodu: "Molim Hrvate iz BiH da zaobiđu moj profil"

Vlatku Pokos iznerviralo slovo "U" na brodu: "Molim Hrvate iz BiH da zaobiđu moj profil"

Saznali su i da Pokos ne stanuje u hotelu, nego kod prijateljice u Splitu, te da su zasad zadovoljni njenim radom.

Nekoliko sati nakon prvog poziva o radnom mjestu, Vlatka je pratiteljima na društvenim mrežama podijelila fotografiju koja je nedavno "naljutila". Naime, na jednom turističkom brodu, Vlatka je, kako je napisala, primjetila slovo "U".

"Na splitskoj rivi nalaze se brojni štandovi, koji nude razne izlete brodom, a među njima i "Udruženje malih brodara Splita". Šokantno je vidjeti da se upravo na njihovom brodu nalazi zločinačko, ustaško slovo "U", pod čijom simbolikom su u Drugom svjetskom ratu u Hrvatskoj ubijeno desetine hiljada ljudi", započela je Vlatka u objavi, a zatim napisala da je to marketinški potez koji slavu crnu boju.

Bijela haljina i preplanuli ten: Vlatka Pokos zablistala na otvorenju modne trgovine

Bijela haljina i preplanuli ten: Vlatka Pokos zablistala na otvorenju modne trgovine

Licemjerno pozivaju ljude imenom "4U" ('For You', što u prijevodu znači 'Za tebe'), što bi trebalo značiti "Za tebe/vas", ali nije jasno uključuje li to "crnce", Židove, Rome i sve one koji nisu čistokrvni Arijevci, poput onih koji su osmislili ovaj "divan" marketinški potez?! Koji slavi upravo CRNU boju zločinaca na svom brodu", dodala je.

Kasnije se i na svom Instagram profilu pohvalila kako je taj isti brod prijavila policiji objavivši fotografiju ispred policijske postaje, piše Slobodna Dalmacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije