Victoria Beckham progovorila o traumi iz djetinjstva: Bila sam žrtva nasilja!

Radiosarajevo.ba
Victoria Beckham progovorila o traumi iz djetinjstva: Bila sam žrtva nasilja!
Foto: Instagram / Victoria Beckham

Iako danas za nju zna cijeli svijet, Victoria Beckham u djetinjstvu nije bila dio "popularne ekipe".

Štaviše, bivša članica popularne grupe Spice Girls je u iskrenom intervjuu za Vogue Australija priznala kako je kao djevojčica bila žrtva vršnjačkog nasilja.

Smatrali su je čudnom i drugačijom pa nije imala puno prijatelja. Zbog toga je patila i imala manjak samopouzdanja godinama nakon završetka školovanja.

Kako je ispričala, njeno traumatično iskustvo potaknulo ju je da s kćerkom Harper iskreno razgovara. Objasnila joj je koliko je važno razgovarati s tihom djecom jer upravo ona najčešće najviše pate.

"U školi sam bila vrlo tiha i nisam imala puno prijatelja, a sad shvaćam da sam zapravo trpjela nasilje. Ne želim da se iko osjeća poput mene u toj ionako ranjivoj dobi. Zato sam kad je Harper krenula u školu imala važan razgovor s njom i rekla sam joj da ako ikada bude na igralištu i primijeti djevojčicu koja stoji sama postrani, da je pita želi li se igrati s njom. Htjela sam da bude svjesna toga i želim da niko nije usamljen kada je Harper blizu", ispričala je Victoria u emotivnom razgovoru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije