Lijepe vijesti: Victoria i David Beckham čekaju peto dijete

Radiosarajevo.ba
Lijepe vijesti: Victoria i David Beckham čekaju peto dijete
EPA / David i Victoria Beckham

Victoria i David Beckham prema pisanjima „Woman's Day Australia“, očekuju peto dijete.

Naime, ovaj tabloid tvrdi da je špekulacije o Victorijinoj trudnoći potaknula ona sama, odnosno njene paparaci fotografije na kojima joj se, nazire trbuščić.

Trudnoću Victorije je potvrdio i prijatelj slavne porodice, koji je želio ostati anoniman.

„Trudnoća bi 'posh spajsicu' učinila najsretnijom na svijetu. Najviše na svijetu oni uživaju u ulozi roditelja svojoj kćerki i trojici sinova, a povijest je pokazala kako je njihov brak najsnažniji upravo u razdobljima Victorijine trudnoće“, rekao je izvor.

Bivša „spajsica“ i proslavljeni bivši fudbaler, ponosni su roditelji četvero djece - osmogodišnje Harper, 15-godišnjeg Cruz, 17-godišnjeg Romea i 21-godišnjeg Brooklyn.

 „Posljednjih nekoliko godina suočili su se s brojnim bračnim poteškoćama i upravo je dijete ono što im treba kako bi svoj brak vratili na pravi put. A bratu ili sestri, dodaje prijatelj porodice, najviše se veseli najstariji sin ovog para Bruklin Bekam, koji je nedavno proslavio 21. rođendan“, dodao je.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije