Velika muzička nada iz bh. susjedstva na vrhuncu karijere uradila nevjerovatan potez

0
Radiosarajevo.ba
Velika muzička nada iz bh. susjedstva na vrhuncu karijere uradila nevjerovatan potez
Foto: Printscreen / Ivana Brkić

Vladala je muzičkom scenom početkom milenija, a njene hitove Nježno, nježnije, SMS, Nije me sram, Oči boje kestena i danas pjevuše sve generacije. Naravno riječ je Ivani Brkić, pop zvijezdi koja nije previše trajala na muzičkoj sceni ali i danas se pamte neki njeni hitovi.

Ivana je početkom 2000-ih osvojila je nagradu za najboljeg debitanta na Zadarfestu i dobila priznanje za srebrenu nakladu albuma Uzmi sve.

Iako joj je karijera išla uzlaznom putanjom, Ivana je donijela šokantnu odluku i povukla se sa scene, a jednom je prilikom otkrila da je postala dio Jehovinih svjedoka te se odlučila u potpunosti posvetiti toj zajednic.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Udala za muzičara Ervina Mesića s kojim živi u Ljubljani. Svadbena ceremonija Ivane i Ervina održana je 2011. godine u dvorcu Mokrice i to nakon samo četiri mjeseca veze.

Ivana je u slovenskoj zajednici Jehovinih svjedoka, navodno, i dalje aktivna, a njezin profil na društvenim mrežama nemoguće je pronaći. Nedavno je odbila poziv Dalibora Petka za intervju s objašnjenjem da želi ostati anonimna, piše Slobodna Dalmacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije