Aleksandra Prijović dočekala kolegu na bini u provokativnom izdanju, fanovi u šoku

3
Radiosarajevo.ba
Aleksandra Prijović dočekala kolegu na bini u provokativnom izdanju, fanovi u šoku
Foto: Facebook / Aleksandra Prijović

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) nedavno je tri večeri za redom nastupala u dvorani Spens u Novom Sadu. Za drugu večer obukla je crnu usku haljinu ispod koje je nosila haltere.

Gost joj je te večeri bio pjevač Sloba Radanović, pa se nekim korisnicima interneta nije svidjelo kako ga je to odjevena dočekala.

"Sramota što se Aleksandra Prijović ovako obukla za Slobu kao da će ga voditi u krevet, a ne na koncert, za sve druge goste bila je pristojno obučena. Još zna da Sloba je tradicionalan i otkad je oženjen Jelenom da poštuje porodične vrijednosti. Simpatična mi je, ali je pretjerano ovo", napisao je korisnik.

Studentici ostalo još 12 mjeseci života: 'Mislila sam da je samo mamurluk...'

Studentici ostalo još 12 mjeseci života: 'Mislila sam da je samo mamurluk...'

"Ovo je nešto najgore što je ikad obukla, bila sam tamo, bilo je sramotno. Poslije vidim bili joj baka i deda u publici. Pa gdje je sram pobogu, kako možeš doći i reći 'ee baš je super ovo, obući ću' ", dodala je druga korisnica na društvenoj mreži.

Podsjećamo, Aleksandrinom suprugu Filipu Živojinoviću pozlilo nakon njenog koncerta u Novom Sadu. Naime, Aleksandra i Filip su nakon koncerta hodali do automobila i njemu u jednom trenutku nije bilo dobro, pa se srušio.

Navodno mu se stanje brzo stabiliziralo, a nagađa se da se radi o posljedicama napornog rada na organiziranju koncerata, prenosi Jutarnji.

[twitter]https://twitter.com/ledenakrofna/status/1778455323512062160[/twitter]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije