Talent show / Večeras finale Supertalenta: Pomozite Bosanki Azri Grljević da pobijedi

19. 12. 2021. u 16:17:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Večeras je finale Supertalenta u Hrvatskoj u kojem će nastupiti Bosanka i Sarajka Azra Grljević.

Za pobjedu u osmoj sezoni Supertalenta, pored Azre, takmiči se još 11 kandidata: Josip Šušnjara, Anatacha Filimone, Oleg Tatarynov, plesni studio Korak, Emilio Alcantara, Tetiana Kundyk, Fabijan Kovačević, Lucija Šarčević, Siena Uremović, Mark Bagarić i TK Marjan.

Finale showa se zbog korone po prvi put neće emitirati uživo, već će se prikazati unaprijed snimljene tačke.

Zbog toga je produkcija snimila čak tri različita scenarija proglašenja pobjednika.

"U finalnoj emisiji 12 finalista izvest će svoje tačke, a po završetku svih nastupa žiri će odabrati tri najbolja kandidata koji ulaze u natjecanje za pobjednika. Za odabir pobjednika osme sezone ključni će biti glasovi gledatelja koji će između tri odabrana superfinalista pozivom ili porukom moći glasovati za omiljenog kandidata", objasnili su s Nove TV.

Sarajka Azra Grljević plasirala se krajem novembra u finale showa "Supertalent", nakon što je još jednom oduševila žiri orijentalnim plesom u haljini koju je sama sašila.

Žiri nije mogao skloniti pogled sa Azre tokom nastupa u prvoj polufinalnoj večeri showa, pa je plasman u finale bio očekivan.

"Kolege su te začarano gledali na audiciji tako je bilo i sada. Vidi se da iza ovog stoji rad, bravo!", zaključio je Janko Popović Volarić nakon nastupa u kojem je na pozornici počela i kiša padati.

Ovo je prilika da svojim glasovima pomognemo Azri da ostvari što bolji plasman. Našim glasovima je možemo i izbaciti i u prvog favorita.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (3)