Večeras finale Supertalenta: Pomozite Bosanki Azri Grljević da pobijedi

3
Radiosarajevo.ba
Večeras finale Supertalenta: Pomozite Bosanki Azri Grljević da pobijedi
Printscreen / Azra Gajević i žiri

Večeras je finale Supertalenta u Hrvatskoj u kojem će nastupiti Bosanka i Sarajka Azra Grljević.

Za pobjedu u osmoj sezoni Supertalenta, pored Azre, takmiči se još 11 kandidata: Josip Šušnjara, Anatacha Filimone, Oleg Tatarynov, plesni studio Korak, Emilio Alcantara, Tetiana Kundyk, Fabijan Kovačević, Lucija Šarčević, Siena Uremović, Mark Bagarić i TK Marjan.

Finale showa se zbog korone po prvi put neće emitirati uživo, već će se prikazati unaprijed snimljene tačke.

Reakcija iz SDA na Konakovićevo obraćanje: "50 minuta javnog ubjeđivanja ministra da nije kriv"

Reakcija iz SDA na Konakovićevo obraćanje: "50 minuta javnog ubjeđivanja ministra da nije kriv"

Zbog toga je produkcija snimila čak tri različita scenarija proglašenja pobjednika.

"U finalnoj emisiji 12 finalista izvest će svoje tačke, a po završetku svih nastupa žiri će odabrati tri najbolja kandidata koji ulaze u natjecanje za pobjednika. Za odabir pobjednika osme sezone ključni će biti glasovi gledatelja koji će između tri odabrana superfinalista pozivom ili porukom moći glasovati za omiljenog kandidata", objasnili su s Nove TV.

Sarajka Azra Grljević plasirala se krajem novembra u finale showa "Supertalent", nakon što je još jednom oduševila žiri orijentalnim plesom u haljini koju je sama sašila.

Žiri nije mogao skloniti pogled sa Azre tokom nastupa u prvoj polufinalnoj večeri showa, pa je plasman u finale bio očekivan.

"Kolege su te začarano gledali na audiciji tako je bilo i sada. Vidi se da iza ovog stoji rad, bravo!", zaključio je Janko Popović Volarić nakon nastupa u kojem je na pozornici počela i kiša padati.

Ovo je prilika da svojim glasovima pomognemo Azri da ostvari što bolji plasman. Našim glasovima je možemo i izbaciti i u prvog favorita.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije