Bake iz BiH oduševile na Supertalentu, Hercegovci ih dočekali kao kraljice

Radiosarajevo.ba
Bake iz BiH oduševile na Supertalentu, Hercegovci ih dočekali kao kraljice
Foto: YouTube / Printscreen

Dream Team Babe iz Ljubuškog osvojile su zlatni gumb u hrvatskom Supertalentu koji se emitira na Novoj TV.

Jedan od članova žirija Davor Bilman im je dao zlatni gumb čime su ''zlatne dame'' ostvarile izravan plasman u polufinale spomenutog takmičenja.

Nakon puno smijeha i veselja na pozornici Davor je izjavio: ''Zlatni gumb za mene mora biti drugačiji i poseban. Mora me u nekom djelu dotaknut. Ne mora nužno biti razumljiv većini gledatelja''.

Sačuvati stare napjeve, otrgnuti ih iz zaborava, približiti ih svim generacijama, biti svoj - neke su od karakteristika koje prate rad ove pjevačke skupine što je Bilman želio nagraditi.

''Moj ovogodišnji zlatni gumb – kada bi rekao da je to pet ženskih osoba koje zanimljivo pričaju zvučalo bi malo čudno, a kada kažem da su to gospođe koje imaju već dosta iskustva i prilike da prikupe humor i da su vrlo specifične onda mi je vrlo drago da sam svoj zlatni gumb iskoristio na njih'', rekao je, prenosi stranica Supertalenta.

''Bile su i više nego iznenađene i obzirom na njihovo iskustvo godišnje mislim da im je to lijep doživljaj i da će biti nešto drugačije u polufinalu.'', objasnio je.

Ljubuški je na trgu dr. Franje Tuđmana priredio veličanstveni doček svojim „babama“ u povodu njihovog nastupa na Novoj TV i plasmana u polufinale.

Dream team Babe su na Trg stigle na motorima, u pratnji članova MK „Bigeste“ Ljubuški, gdje ih je dočekalo nekoliko stotina Ljubušaka, piše Radioljubuski.ba. Njihov izlazak na binu popraćen je pljeskom i oduševljenjem nazočnih, a „Babe“ su pozdravile sve nazočne i zahvalile svima koji su pomogli njihov nastup.

Nakon toga gradonačelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić im je čestitao na nastupu, zahvalio na promicanju hercegovačke kulturne baštine i uručio cvijeće, a one su gradonačelniku posebno zahvalile na svemu što je učinio za njih i nazvale ga „ćaćom“.

Babe je s nekoliko prigodnih riječi pozdravio i humački gvardijan fra Dario Dodig. Prigodne poklone nakon toga uručio im je i Borislav Šimović uime HKUD „Brotnjo“ Čitluk.

Atmosfera na trgu je kulminirala kad su „Babe“ zapjevale. 

Dream Team Babe Ljubuški - undefined

Dream Team Babe na dočeku u Ljubuškom

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije