Sarajka Azra orijentalnim plesom očarala žiri "Supertalenta"

3
Radiosarajevo.ba
Sarajka Azra orijentalnim plesom očarala žiri "Supertalenta"
FOTO: Screenshot / Azra orijentalnim plesom oduševila žiri Supertalenta

Sarajka Azra Grljević plasirala se u finale showa "Supertalent" nakon što je još jednom oduševila žiri orijentalnim plesom u haljini koju je sama sašila.

Žiri nije mogao skloniti pogled sa Azre tokom nastupa u prvoj polufinalnoj večeri showa, pa je plasman u finale bio očekivan.

"Kolege su te začarano gledali na audiciji tako je bilo i sada. Vidi se da iza ovog stoji rad, bravo!", zaključio je Janko Popović Volarić nakon nastupa u kojem je na pozornici počela i kiša padati.

Optužen Admir Lekić: Pretukao bivšu djevojku i zapalio vozilo njene majke u Sarajevu

Optužen Admir Lekić: Pretukao bivšu djevojku i zapalio vozilo njene majke u Sarajevu

"Rekli smo da si the žena, da imaš the kostim, a ja bih rekla da je ovo bio the show! Ovo s vodom je bila senzacija, to pali. Nastup je bio fenomenalan, izgledala si senzacionalno, plesala sjajno, to je bilo što nam treba večeras", zaključila je Maja Šuput.

"Još uvijek se vraćam k sebi, cijenio bih ako bi Martina bila prije mene. Iskoristio bih rečenicu iz jednog crtića koju će shvatiti malo iskusniji gledatelji, radi se o jednom crtiću u kojem jedan lik kaže - Mislim da sam vidio micu macu", izjavio je Janko Popović Volarić.

"Sve je bilo smišljeno, dramaturški razrađeno. Ne samo da si opravdala poziv u polufinalnu emisiju, iskreno se nadam se ćeš dobiti poziv i u finalnu emisiju", poručila joj je Martina Tomčić.

Ova 27-godišnja Sarajka osim što sama šije svoje plesne kostime, bavi se i dizajniranjem i šivanjem kupaćih kostima koje prodaje, a vodi i satove plesa. Nekada se bavila latinoameričkim plesovima, ali onda se zaljubila u one orijentalne jer, kako kaže, dok ih pleše, osjeća se slobodno i povezano s drugim ženama koje se međusobno podupiru, potiču samopouzdanje i ljubav prema vlastitom tijelu, piše portal dnevnik.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije