Unuka Alije Izetbegovića čestitala Božić i žestoko odgovorila onima koji su je vrijeđali zbog jelke

/ Komentari (33)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ha jelka i nekako....

.....al zavrtat haljenku da se none pokazu, to je novi nivo multi-kulti.

Jole

Sad im nece valjat nit Alija niti njegovi potomci

Baja

Čestitka damo poz tebi i tvom ocu Mitsi inače mpj veliki prijatelj

jel ovo ona erdoganova šerijatuša?!

brkica je zapupto, ona se raspušta EKSPRES! hahaha mamina i babina dika!

BiH

Tolerancija ne znači slijediti tuđu tradiciju i običaje

Odakle iskacete

***

Odakle iskacete

Jos nesto "emancipovana" taj hadis koji si navela nije tacan, odnosno po tome implicira da muslimani mogu sve ostale maltretirat. Hadis, "emancipovana", glasi: "Najbolji medju vama su oni od ciji ruku i djela su sigurni drugi LjUDI".

samo kazem

Jedina kvaliteta što joj je Alija bio dedo..

uzela sam kokice, čekam odgovore

najviše me zanima gdje je Zahiragić i koje je njegovo mišljenje o ovome?

Koki

Kapa šešir do zemlje .Daj Bože da ima što više.Ovakvi normalni.

Edin

Tako je bogami lijep djevojko.Alija je jedan, najbolji baš zbog tih vrijednosti.

Behudin

AFERIM

Kyrton

Kako divna žena rasplako sam se

Koji to ¨mi¨ damo?

Čestitka damo poz tebi i tvom ocu Mitsi inače mpj veliki prijatelj ka Baja

De razum koristite!

Ako Allah samo sudi. Hoćete li naći u Objavi da je Poslanik sallAllahu alejhi we sellem oponašao židove i kršćane ili druge nevjernike. Čak i kad je bio manjina ili bez snage koju je kasnije zaslužio. Baš zato što Allah sudi, učite Objavu! Hoćete li naći u Objavi da treba izigravati razgolićenu ili skuckanu ženu za javnost, koja za sebe tvrdi da je muslimanka, i to pred nevjerničkim ritualom?!! BUKVALNO tebi Alija ima prednost nad Allahom ili Njegovim Poslanikom sallAllahu alejhi we sellem.

Lalo

Odakle mu lova da vas vodi u vatikan tolike godine proveo na robiji

Masinovodja

Prije 2g je poklonila Alijinu Islamsku deklaraciju ambasadoru BiH u Danskoj i slikala se sa njim u tzv muzeju Alije Zivkovica. Sada slavi Bozic i ostalo. Pravi konvertiti, bas kao i njeni preci.

Posmatrač

@samo kažem --- Nije kvaliteta nego referenca.

Posmatrač

Pozivaš se na nekakav Islam i u odbranu toga navodiš riječi poslanika Muhameda! E pa ,da imaš ikakve veze sa Islamom ,iza kojeg pokušavaš da se sakriješ,znala bi da je taj na kojeg se pozivaš i ovo rekao: "Ko oponaša jedan narod,on mu i pripada" ! Ja na ovim fotografijama ne vidim ništa od islamskih običaja. Zato bih savjetovao i tebi i svima sličnim tebi,maknite se od Islama i od poslanika Muhameda! Vi tu ne pripadate! Glede tvoje "želje" da se pokažeš u "modernom,evropskom duhu" niko ti to ne brani. Ali budi iskrena i raščisti sama sa sobom.

Miro de Niro

Bravo Nađa.

Pozdravljam gospodjin kosmopolitizam!

I ovdje pokazanu nepromocivost prema religijskim indoktrinacijama. S obzirom kakva je vecina u BiH, ovo je kvantni skok. Sad, slikanje sa ¨nonama¨, sto ovaj jedan rece, mogla je i bez toga, elegantnija bi bila kao ljudsko bice, ali nije problem, to ne vrijedja nikoga, a i gospodja je zgodna i elegantna, godi oku. Za razliku od religijskog radikalizma prisutnog na ovom portalcicu i forumu, koji vrijedja, zgodan nije, ali nezgodan jeste.

Jeste

Tako je, najbolji među vama je onaj od čijih ruku i jezika su drugi sigurni ali treba preporučavati Dobro a zabranjivati Zlo.

Jeste

*** Ateisti hoće sve vjere zabraniti, bogomolje spaliti a Kršćani kolju sve što se ne krsti. Vi ne volite nikog

Jeste

*** Jadna ti majka ukoliko ti ateisti i kršćani zavladaju ovdje.

Ja sna

***

Gdje me nadje

Pozivaš se na nekakav Islam i u odbranu toga navodiš riječi poslanika Muhameda! E pa ,da imaš ikakve veze sa Islamom ,iza kojeg pokušavaš da se sakriješ,znala bi da je taj na kojeg se pozivaš i ovo rekao: "Ko oponaša jedan narod,on mu i pripada" ! Ja na ovim fotografijama ne vidim ništa od islamskih običaja. Zato bih savjetovao i tebi i svima sličnim tebi,maknite se od Islama i od poslanika Muhameda! Vi tu ne pripadate! Glede tvoje "želje" da se pokažeš u "modernom,evropskom duhu" niko ti to ne brani. Ali budi iskrena i raščisti sama sa sobom. ka Posmatrač Ko si ti da odlucujes da li je neko muslima ili ne? Valjda ne mislis da su muslimani koji pune dzamije , sa cudnim moralom i navikama. Vrati se u pecinu odakle si izasao.

Posmatrač

***

user1651184878

Jos nesto "emancipovana" taj hadis koji si navela nije tacan, odnosno po tome implicira da muslimani mogu sve ostale maltretirat. Hadis, "emancipovana", glasi: "Najbolji medju vama su oni od ciji ruku i djela su sigurni drugi LjUDI". ka Odakle iskacete

adnando

Jeko ovo.

***

***

za Posmatrač

Svojim nacinom pisanja pokusavas da pokazes da imas siroko znanje a u sustini si se provalio , mozda je Teks Viler bio maksimum za tebe u toku tvog odrastanja ali ne za mene. Daleko si ti od jedne istinske obrazovane osobe, imas oskudno znanje. Ne govori u ime drugih nego u svoje ime. Nisu svi muslima kao ti, nisi dorastao vecini muslimana znanjem i iskustvom na podrucju Bosne i Hercegovine.

Guest

Lijepe riječi su ukras

Alija je izdao RBiH. On RBiH a ona tradiciju.

Jedina kvaliteta što joj je Alija bio dedo.. ka samo kazem

/ Najnovije