Udala se glumica Luna Zimić-Mijović

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

e vala vise

pa zar niej vise dosta ovih vijesti tipa "sin od ovog pjevaca, gluma, novinara, kcerka od ove starlete, politicarke, javne licnosti, unuka od babe stane, braticna od ..." ima li kakvih vijesti o pametnoj djeci nepoznatih ljudi, rudara npr. ili vrtlara iz Rad-a, ili prodavacice iz Binga koji su nesto postigli za dobrobit i napredak covjecanstva?? a ne cija se kcerka udala, ciji se sin ozenio i to im je najveca referenca u zivotu... cccc

Ja

pa zar niej vise dosta ovih vijesti tipa "sin od ovog pjevaca, gluma, novinara, kcerka od ove starlete, politicarke, javne licnosti, unuka od babe stane, braticna od ..." ima li kakvih vijesti o pametnoj djeci nepoznatih ljudi, rudara npr. ili vrtlara iz Rad-a, ili prodavacice iz Binga koji su nesto postigli za dobrobit i napredak covjecanstva?? a ne cija se kcerka udala, ciji se sin ozenio i to im je najveca referenca u zivotu... cccc ka e vala vise Luna je bila jedna od glavnih glumica u filmu Grbavica od Jasmile Žbanić tako da je bh javnosti dobro poznata.

/ Najnovije