Udala se glumica Luna Zimić-Mijović

2
Radiosarajevo.ba
Udala se glumica Luna Zimić-Mijović
Foto: Privatni album / Bosanskohercegovačka glumica Luna udala se proteklog vikenda

Bosanskohercegovačka glumica Luna Zimić-Mijović, koja se proslavila ulogom u filmu „Grbavica“ Jasmile Žbanić, udala se proteklog vikenda na otoku Visu za svog izabranika Filipa Lozića.

Fotografiju sa vjenčanja objavila je na svom Facebook profilu uz opis: "Lady Luna Lozić & Lord Filip Lozić".

Luna već neko vrijeme živi i radi u Zagrebu, a njen izabranik Filip je Zagrepčanin, koji je studij režije završio u Londonu.

Važna obavijest iz GRAS-a: Danas će doći do privremene obustave saobraćaja u Sarajevu

Važna obavijest iz GRAS-a: Danas će doći do privremene obustave saobraćaja u Sarajevu

Svadbi su prisustvovali i prijatelji njenog pokojnog oca novinara Vlastimira Mijovića - Bogić Bogićević i Nijaz Skenderagić.

Podsjetimo, našem poznatom i priznatom novinaru Vlastimiru Mijoviću je u oktobru prošle godine dijagnosticiran rak pluća sa metastazama, sa kojim se hrabro borio, a njegova voljena kćerka je bila uz njega do posljednjeg momenta.

Iako nas je Vlasta napustio 13. januara 2022. godine, on će nastaviti sa živi kroz svoja djela, ali i svoju Lunu koja je od oca naslijedila ono najbolje što je krasilo ovog divnog čovjeka, a to je dobrota, nesebičnost i plemenitost.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije