Trump odgovorio na uvrede: Robert De Niro je osoba s vrlo niskim IQ-om

AA
Trump odgovorio na uvrede: Robert De Niro je osoba s vrlo niskim IQ-om
Američki predsjednik Donald Trump oštro je kritikovao holivudsku glumačku zvijezdu Roberta De Nira koji je dva dana ranije tokom obraćanja na manifestaciji vrijeđao američkog predsjednika i izvinio se Kanadi zbog nesuglasica u trgovinskoj saradnji.

Na putu iz Singapura ka Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) Trump je na Twitteru objavio kako je gledao De Nirov nastup i kako je uvjeren da je bio pijan.

"Robert De Niro, osoba sa vrlo niskim IQ-om, primio je u filmovima i suviše udaraca u glavu od pravih boksera“, naveo je Trump i dodao da De Niro u takvom stanju nije ni svjestan da je američka ekonomija trenutno u najboljem stanju.

Ističući kako se mnoge firme vraćaju u SAD i kako je situacija u zemlji sve bolja, Trump je De Niru poručio da treba da se "probudi".

 

De Niro se u ponedjeljak izvinio kanadskom narodu i premijeru Justinu Trudeauu zbog “idiotskog ponašanja“ predsjednika njegove zemlje, a misleći na uvođenje američkih carina na čelik i aluminijum iz Europe i Kanade.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije