Tragično preminuo turski glumac (32): Pretučen nasmrt pred zaručnicom

2
Radiosarajevo.ba
Tragično preminuo turski glumac (32): Pretučen nasmrt pred zaručnicom
Foto: Screenshot/Instagram / Sandra Zeppin, Emre Aytekin

Televizijska kuća Vox objavila je na društvenim mrežama vijest o smrti glumca i pjevača Emrea Aytekina (32), koji se proslavio sudjelovanjem u reality emisiji Goodbye Deutschland.

Glumac je preminuo u Istanbulu, gdje je živio sa zaručnicom Sandrom Zeppin.

Kako javlja Bild, Emre je pretučen u restoranu brze hrane, nakon što su Sandru maltretirala dvojica muškaraca. Emre je želio smiriti situaciju, a onda ga je dvojac napao.

Podignuta optužnica protiv bivšeg hrvatskog ministra odbrane: Prijeti mu kazna do 8 godina zatvora

Podignuta optužnica protiv bivšeg hrvatskog ministra odbrane: Prijeti mu kazna do 8 godina zatvora

"Tugujemo zbog gubitka Emrea, koji je tragično preminuo ranije ovog mjeseca. Emisija Goodbye Deutschland je pratila njega i njegovu zaručnicu Sandru Zeppin, njihov put iz Njemačke u Tursku i život u Istanbulu. Naše misli su sa Sandrinom i Emreovom obitelji i želimo izraziti našu iskrenu sućut", napisala je televizijska kuća, a prenosi fenix.de.

"Pokušala sam odvući napadače od Emrea, ali su oni udarili i mene. Emreove oči su bile otvorene i bilo je puno krvi. Pogledao me je, rekla sam mu da ga jako volim, da me ne ostavlja samu...", prisjetila se mučnog događaja zaručnica Sandra.

No Emre Aytekin je, nažalost, od posljedica povreda preminuo.

Vox je prikazao njihovu ljubavnu priču. Sandra je upoznala Emrea tokom odmora i odmah se zaljubila u njega. Odluka je brzo pala - uz pratnju kamera napustila je Hamburg i nakon pet mjeseci veze na daljinu s Emreom se preselila u Tursku.

BİR UMUT'UMUZ VARDI O DA GİTTİ. Güngören'de nişanlısıyla birlikte bir restorana giden müzisyen Umut Emre Aytekin(36)...

Posted by Haber Oku on Monday, February 5, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije