Pogledajte kako izgleda luksuzna zgrada u koju Tom Cruise dolazi ruskoj manekenki

3
Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako izgleda luksuzna zgrada u koju Tom Cruise dolazi ruskoj manekenki
Foto: Instagram / Elsina

Čini se kako nova ljubavna veza Toma Cruisa s otmjenom Ruskinjom Elsinom Kjayrovom postaje sve ozbiljnija, a prema pisanju Daily Maila par se sastaje i druži u jednom ekskluzivnom stanu u Londonu, vrijednom deset miliona funti (22,8 miliona KM).

Tom (61) nedavno je primijećen kako posjećuje 36-godišnju Elsinu u njenom prekrasnom domu u Knightsbridgeu, gdje uživaju u luksuznom ljubavnom gnijezdu koje se sastoji od četiri spavaće sobe, tri sobe za goste i garderobe, a iz kojeg se pruža prekrasan pogled na Hyde Park. Stan se nalazi u jednoj od najekskluzivnijih stambenih zgrada u Londonu, u blizini Harrodsa i nudi sadržaje s pet zvjezdica uključujući spa za stanare, uređene vrtove, poslovni centar i podzemnu garažu.

Elsini susjedi su za Daily Mail potvrdili da su primijetili Toma kako ulazi u zgradu u nekoliko navrata, u kojoj ona živi zadnjih šest godina.

EU parlamentarci poručili uglednim kompanijama: "Prestanite se reklamirati u Vučićevim medijima"

EU parlamentarci poručili uglednim kompanijama: "Prestanite se reklamirati u Vučićevim medijima"

"Ulazi na glavni ulaz, pozdravlja se sa svim zaštitarima i ne stvara veliku gužvu. Imati veliko ime kao što je Tom Cruise u zgradi nije velika stvar za nas jer ovdje živi ili je samo posjećuje mnogo ljudi visokog profila. Ova zgrada je diskrecija, to je ono što plaćate uz prekrasne sadržaje", ispričao je jedan od susjeda.

Vjeruje se da su se holivudski glumac i Elsina upoznali u decembru prošle godine na zabavi u Loulou's u Mayfairu, ekskluzivnom privatnom klubu za članove u kojem su viđeni kako prisno čavrljaju i plešu. Njima bliski izvori tvrde da su se njih dvoje od tada zbližili i da se puno druže.

Osim što provode vrijeme u Elsininom stanu, uživaju na privatnim večerama po ekskluzivnim londonskim restoranima, kao i u zajedničkim šetnjama kroz Hyde Park.

Stan u kojem živi, Elsina je kupila zajedno sa svojim sada već bivšim suprugom, ruskim oligarhom i trgovcem dijamantima i ugljem Dimitryjem Tsvetkovim, po cijeni od 10 miliona funti (22,8 miliona KM) 2017. godine. Bivši supružnici su potom potrošili dodatnih 3,5 miliona funti (osam miliona KM) na njegovu obnovu, angažirajući 1508 London, jednu od najekskluzivnijih kompanija za dizajn enterijera u zemlji, specijaliziriranu za projekte luksuznih nekretnina.

U stan su uselili 2018. godine, ali kako im se brak počeo raspadati, Tsvetkov se iselio u oktobru 2020. godine kada je i podnio zahtjev za razvod.

Elsina je nastavila tamo živjeti dok se on trajno preselio u Dawn Hill, vilu u Surreyju vrijednu 27 miliona funti (61,7 miliona KM), gdje još uvijek živi. Par je inače imao bogatu imovinu vrijednu više od 50 miliona funti (114,3 miliona KM), a posjedovali su i kuće u Dubaiju i na Kipru koje su u međuvremenu podijeljene nakon razvoda.

Nakon što su se pojavile vijesti o njenoj romansi s Tomom, Tsvetkov je ekskluzivno za Daily Mail izjavio kako je potrošio nevjerovatnih deset miliona funti (22,8 miliona KM) na odjeću i još dva miliona (4,57 miliona KM) na torbice svoje bivše supruge, tokom njihovog burnog 11-godišnjeg braka.

"Bez obzira s kim god bila, s Tomom Cruiseom ili bilo kim drugim, trebali bi biti svjesni da ona voli finije stvari u životu i da ima skup i luksuzan ukus. Tom bi trebao držati oči i novčanik širom otvorene. Sretan sam zbog nje, želim joj sve najbolje", izjavio je.

Elsina je poznata i kao kćerka Rinata Khayrova, vodećeg ruskog političara i bliskog Putinova saveznika, čija se imovina procjenjuje na pet milijardi funti (11,43 milijarde KM), javlja showbuzz.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije