Tragična sudbina TV zvijezde koju bi malo ko preživio

Radiosarajevo.ba
Tragična sudbina TV zvijezde koju bi malo ko preživio
Kelsey Grammer je lice koje nas zasmijava godinama, a malo nas je upoznato s njegovom teškom životnom pričom.

Preživio je ogromne tragedije, a uspio je da na život gleda sa osmijehom, piše Today I FoundOut.

Njegovi roditelji su se razveli kada je imao samo dvije godine. Njegova majka Sali je sina Kelsey i kćerku Karen tada odvela kod oca, koji ih je podizao sve do svoje smrti.

Kelseyev otac Frenk Grammer je bio vlasnik restorana. Jedne noći, Arthur B. Niles zapalio je njegov auto, a u tom trenutku u kući je bila cijela porodica. Žena Elizabeth i četvero djece. Kada je Frenk izašao napolje da vidi šta se događa, Artur ga je upucao iz pištolja. Kelsi je tada imao samo 13 godina.

Niles je završio u ludnici. Sedam godina kasnije, Kelseyevu mlađu sestru silovala su četiri muškarca, a potom ju je ubio Freddie Lee Glenn, koji je bio serijski ubica.

"Bio sam njen stariji brat. Trebao sam da je zaštitim, ali nisam mogao. To me je skroz uništilo. Znam da ta krivica nije racionalna, ali to je vrlo teško objasniti", rekao je glumac.

Potom su mu se braća udavila. Zbog svega, glumac je bio ubijeđen da je neko bacio kletvu na njega, na njegovu porodicu. Tokom života je dosta patio zbog svega i jedva se nosio sa svim što ga je snašlo, a spas je pronašao u zabavljanju ljudi.

Ni sam nije imao sreće u privatnom životu. Imao je agresivnu suprugu, pa se poslije ponovo oženio, pa razveo. Trenutno je sa Kayte Walsh s kojom čeka treće dijete i konačno uživa u životu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije