Najteži dani za porodicu slavnog muzičara: Maleni sin teško bolestan

Radiosarajevo.ba
Najteži dani za porodicu slavnog muzičara: Maleni sin teško bolestan
Michael Bublé i njegova supruga Luisana Lopilato putem Facebooka javnost su obavijestili kako trenutačno prolaze kroz najteže razdoblje životu.

"Potpuno smo slomljeni nakon što je našem starijem sinu Noahu, koji ima tri godine, dijagnosticiran rak. Trenutno je na liječenju u Americi. Oduvijek sam govorio o tome koliko je obitelj važna i koliko supruga i koliko ljubavi supruga i ja imamo prema svojoj djeci.

Luisana i ja posvetit ćemo svo svoje vrijeme sinu Noahu kako bi što prije ozdravio, pa ćemo otkazati sve vezano uz posao. S obzirom na ovo teško razdoblje za nas, molite za našeg sina poštujte našu privatnost ", poručio je slavni muzičar.

Dodali su da ih čeka dug put, ali i da se nadaju da će uz podršku obitelji, prijatelja i obožavatelja te vjere u Boga, uspjeti dobiti ovu bitku. Dječaku je rak dijagnosticiran kad je bio kod liječnika jer su sumnjali da ima zaušnjake.

Michael i Luisana vjenčali su se 2011., a dvije godine kasnije rodio se Noah. Početkom ove godine dobili su i sina Eliasa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije