Tom Cruise se zaljubio u kolegicu iz Nemoguće misije

0
Radiosarajevo.ba
Tom Cruise se zaljubio u kolegicu iz Nemoguće misije
FOTO: Metro.co.uk / Tom Cruise i Hayley Atwell

Snimanje najnovijeg nastavka iz filmskog serijala "Nemoguća misija" donijela je američkom glumcu Tomu Cruiseu (58) novu ljubav.

Navodno se zbližio s kolegicom iz filma, britanskom glumicom Hayley Atwell. Daily Mail piše da su dvoje glumaca postali prilično nerazdvojni i da su kliknuli od prvog dana, a prenosi jutarnji.hr.

"Lockdown i sve druge prepreke koje dolaze uz to, još više su ih zbližile i postali su prilično nerazdvojni. Druže se nakon snimanja, a ona je već bila u njegovom londonskom domu. Sjajno se slažu i čini se da su jako sretni, rekao je neimonevani izvor.

Zadnjih sedmica dvojac provodi na atraktivnim filmskim lokacijama u Rimu, Veneciji, Britaniji i Norveškoj.

Pikanterije sa snimanja sedmog nastavka "Nemoguće misije" procurile su ovih dana, a tiču se Toma Cruisea koji je, kako se može čuti na snimci, urlao na dio tima zato što se ne pridržavaju mjera socijalnog distanciranja i drugih pravila koja omogućavaju snimanje filmova tijekom pandemije koronavirusa.

Cruise je eksplodirao kada je vidio dva čovjeka na računaru koji sjede jedan do drugoga.

Tom Cruise nije bio u ozbiljnoj vezi još od razvoda od Katie Holmes 2012. godine, dok je Hayley prije nekoliko mjeseci prekinula vezu s engleskim doktorom.

Prije Katie, Tom Cruise bio je oženjen također kolegicom Nicole Kidman.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije