Tom Cruise prekinuo s 25 godina mlađom Ruskinjom nekoliko dana nakon što ga je upoznala s djecom

1
Radiosarajevo.ba
Tom Cruise prekinuo s 25 godina mlađom Ruskinjom nekoliko dana nakon što ga je upoznala s djecom
Foto: EPA - EFE / Tom Cruise

Nekoliko dana nakon što je upoznao njenu djecu iz prvog braka, holivudski glumac Tom Cruise raskinuo je romansu s Elsinom Khairovom.

Premda je prekid, koji je on inicirao, s njene strane bio neočekivan, ipak su se razišli bez zamjeranja i drame.

Stanuju, naime, u istoj, elitnoj četvrti u Londonu, Knightsbridgeu, stoga se 61-godišnja zvijezda akcijske franšize Nemoguća misija odlučila na tihi, gospodski "rez" dok stvari među njima ne postanu preozbiljne.

Reakcija udruženja žrtava na govor Cvijanović: Sramno, neljudski i izvan svih ljudskih normi

Reakcija udruženja žrtava na govor Cvijanović: Sramno, neljudski i izvan svih ljudskih normi

Prijateljski prekid bio je nužan i zbog toga da im ne bi bilo nelagodno nalete li jedno na drugo u zajedničkom stambenom bloku gdje oboje stanuju.

"Završiti stvari na ružan način bilo bi neugodno nalete li jedno na drugo u liftu. Među njima nema zamjerki i za Toma je njihova veza jednostavno išla svojim tokom", potvrdio je izvor blizak paru za The Sun.

Teško je reći je li 61-godišnji glumac osjetio pritisak s njezine strane nakon što ga je upoznala s djecom iz bivšeg, jedanaestogodišnjeg braka s ruskim oligarhom i trgovcem dijamantima, Dmitrijem Tsetkovim ili je prekid uslijedio zato što je 36-godišnja Elsina Khairova, kći ruskog političara Rinata Khairova, (navodno je "težak" oko pet milijardi funti i podržava Putina), što bi negativno utjecalo na imidž holivudskog glumca.

Sad već bivši par upoznao se krajem prošle godine na zabavi u londonskom klubu Mayfair, gdje su ih vidjeli kako se ljube. Isprva su se sastajali u njenom, 10 miliona funti vrijednom stanu s prekrasnim pogledom na Hyde Park, koji joj je pripao nakon razvoda od oligarha.

Glumac je potom počeo unajmljivati cijele restorane kako bi uživali u "dejtu" daleko od znatiželjnih pogleda. Da su doista par, otkrilo se nedavno, zahvaljujući zajedničkom pojavljivanju na važnom dobrotvornom događanju u znak podrške londonskoj dobrotvornoj organizaciji Air Ambulance Charity, čiji je počasni gost bio princ William.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije