Tom Cruise pobjesnio zbog Zlatnog globusa, a najviše je ljut na - Brada Pitta

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sabina Šabić

Tom Cruise je nemjerljivo bolji glumac od Brada Šita. U Magnoliji je Tom žestoko bio zakinut za oskara. Tom me može uzeti kako on to hoće.

Taj Oscar je bezze ionako.

Dodjeljuje se vecinom najpopularnijem glumcu, onom koji ce time jos vise gledatelja da privuce u kina i da se tako zaradi jos vise love... A ova obojica su kao glumci malo iznad prosjeka. Kad ti vidis Waltza, Malkovicha, Balea itd itd, ma daaajte ljudi, sklonite ovu dvojicu bezizrazajnih sladunjavaca, veze nemaju... Al dobro OK, ima i gorih, a popularni su, recimo bio je Costner jako popularan... a veze s vezom nema.

adi

Tom Cruise je nemjerljivo bolji glumac od Brada Šita. U Magnoliji je Tom žestoko bio zakinut za oskara. Tom me može uzeti kako on to hoće. ka Sabina Šabić Slazem, se, puno bolji, ali ovoga neko gura

/ Najnovije