Tom Cruise na zatvaranju Olimpijade izveo nastup o kojem će se dugo pričati: Od čega je ovaj čovjek?

0
Radiosarajevo.ba
Tom Cruise na zatvaranju Olimpijade izveo nastup o kojem će se dugo pričati: Od čega je ovaj čovjek?
Foto: X.com / Tom Cruise

Tom Cruise spustio se sa krova stadiona Stade de France u Parizu, tokom spuštanja američke zastave i izvođenja američke himne, na bini ga ja sačekala gimnastičarka Simone Biles koja mu je uručila olimpijsku zastavu, koju je on spakovaou zadnji dio motora kojim se odvezao iz arene.

Nosio je svoju čuvenu Top Gun kožnu jaknu. Zatim je "skočio iz aviona i pozirao pored znaka Hollywooda u unaprijed snimljenoj sekvenci.

Akrobaciju Toma Cruisa (62) uživo su na stadionu vidjele hiljade ljudi, a milioni širom svijeta. Njegov nastup desio se pri kraju ceremonije.

BiH polako ulazi u novi toplinski val. Evo kad počinje i gdje se očekuju 42 stepena

BiH polako ulazi u novi toplinski val. Evo kad počinje i gdje se očekuju 42 stepena

Njegovo bombastično pojavljivanje zapravo predstavljava prelazaki OI iz Pariza u Los Angeles, odakle su nastupili Billie Eilish, Snoop Dogg i grupa Red Hot Chili Peppers.

Tom Kruz je napravio pravi bum na samoj završnici Igara, a njegove odluke da ne koristi pomoć kaskadera čude i njegove znatno mlađe kolege. Podsjećanja radi, glumac ima 62 godine.

Na ceremoniji na francuskom nacionalnom stadionu učestvovalo je više od 100 plesača, cirkuskih umjetnika i drugih izvođača.

Umetnički direktor Thomas Joli rekao je da je ceremonija zatvaranja zamišljena kao "spoj čuda sa distopijom", vidjeli smo nastup Zlatnog putnika koji je gledaoce vodio kroz historiju Olimpijskih igara, a akrobate su obnovili i podigli čuvenih pet prstenova Igara, piše magazin Žena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije