Tom Cruise se ne odvaja od 37 godina mlađe pjevačice: 'Ovo je bizarno'

0
Radiosarajevo.ba
Tom Cruise se ne odvaja od 37 godina mlađe pjevačice: 'Ovo je bizarno'
Foto: Instagram / Tom Cruise i Victoria Canal

Holivudski glumac Tom Cruise (62) u junu se zabavljao na Glastonbury festivalu gdje je upoznao pjevačicu od koje se, kako piše The Sun, ne odvaja.

Riječ je o 25-godišnjoj Victoriji Canal, koju je nedavno provozao helikopterom te ju zvao na svoj set.

Tom i Victoria su odmah kliknuli kao prijatelji, ali izvori kažu da je njihovo prijateljstvo preraslo u nešto više. Victoriju je slavni glumac doveo na snimanje filma "Mission: Impossible 8", za šta su ostali članovi filmske ekipe rekli da je bizarno.

Pogledajte kako izgleda spomenik Kulinu banu koji je otvoren u Banjaluci

Pogledajte kako izgleda spomenik Kulinu banu koji je otvoren u Banjaluci

"Tom je pozvao Victoriju da gleda njegovo snimanje cijeli dan, a to nije nešto što on radi za bilo kakvog prijatelja", rekao je izvor te se osvrnuo na to što je pjevačica 37 godina mlađa od njega.

"Možda se činilo nevjerovatnim da će postati nešto više od prijatelja, ali su nerazdvojni. Često se viđaju i Victoria je prekrasna", dodao je izvor.

Inače, glumac je pjevačicu upoznao nakon što se ona pridružila Coldplayu na festivalu, uz Michaela J. Foxa. Kako govore izvori, od tada su se sastali barem 5 puta. Nekoliko dana nakon festivala su zajedno otišli na premijeru filma "Twisters" na koju su stigli u Cruiseovom helikopteru.

Tada se, kako piše Jutarnji, Canal pohvalila posebnim trenutkom. Potom su zajedno otišli i na koncert Brucea Springsteena.

Tom Cruise i Victoria Canal
Foto: Instagram: Tom Cruise i Victoria Canal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije