Tjelohranitelj Brada Pitta i Angeline Jolie otkrio zanimljive detalje: 'Mnogo sam naučio od njih'

0
Radiosarajevo.ba
Tjelohranitelj Brada Pitta i Angeline Jolie otkrio zanimljive detalje: 'Mnogo sam naučio od njih'
Foto: Facebook / Brad Pitt i Angelina Jolie

Angelina Jolie (48) i Brad Pitt (60) predstavljaju jedan od najpoznatijih holivudskih parova koji se razveo prije pet godina. Billy Billingham (58) radio je kao tjelohranitelj za bračni par, a u eksluzivnom intervjuu za Hello! podijelio je detalje rada s njima.

Bivši narednik SAS-a i instruktor specijalnih formacija ističe da je imao odličan odnos s Pitt i Jolie, pritom ih nazvajući fantastičnim ljudima.

"Puno sam naučio od njih kao i oni od mene. Bio sam tamo da pružim uslugu, a to je sigurnost za njih i njihovu porodicu kako bi mogli imati pristojan život i ja sam to učinio", rekao je Billingham. Posmatrao je kako rade i naučio više o radnoj etici, a otkrio je da su se uvijek prilagođavali djeci. Ipak, zaštita osobe koja je snimala bila je najvažnija te se tjelohranitelj posvetio ostatku porodice nakon stvaranja sigurnosti za filmsku zvijezdu.

Dramatični trenuci na letu: Povrijeđeno 30 putnika nakon snažnih turbulencija

Dramatični trenuci na letu: Povrijeđeno 30 putnika nakon snažnih turbulencija

"Oni su samo normalni ljudi. Naravno, vrlo su poznati javnosti i često su u središtu pažnje, ali su prizemljeni ljudi, kao ti i ja", zaključio je Billingham.

Podsjetimo, bivši par se upoznao na snimanju filma Gospodin i gospođa Smith, a Brad se tada razveo od Jennifer Aniston (55) kako bi mogao biti u vezi s Jolie.

Nakon dvije godine braka, glumica je podnijela zahtjev za razvod, ali ni danas nisu razriješeni svi njihovi sporovi. Smatra se da je njihovom razvodu prethodio fizički obračun u privatnom avionu. Zajedno su odgojili šestero djece, tri biološka i tri posvojena djeteta, Net.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije