Tiffany Trump se za 5 dana udaje za egipatskog milijardera: Ko je budući zet bivšeg predsjednika SAD

2
Radiosarajevo.ba
Tiffany Trump se za 5 dana udaje za egipatskog milijardera: Ko je budući zet bivšeg predsjednika SAD
Foto: Instagram / Tiffany Trump sa zaručnikom

Mlađa kćerka bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa Tiffany Trump udaje se 12. novembra na Floridi za egipaatskog milijardera Michaela Boulosa.

U susret vjenčanju Tiffany Trump je proteklog vikenda priredila slavlje na kojem su bile njena polusestra Ivanka, kao i supruga njenog brata Erica i vjerenica drugog brata Donalda Juniora. Slavlje je organizovano nedaleko od imanja njenog oca Mar-a-Lago gdje će 12. novembra biti vjenčanje.

Tiffany (29) je za ovu priliku odabrala bijelu haljinu ukrašenu čipkom, dok su Ivanka i ostale gošće nosile skoro indentične haljine šarenog desena. Lara Trump je na Instagramu napisala da se to dogodilo "slučajno".

EBRD predstavio Izvještaj o tranziciji: Fokus na zelenoj ekonomiji i ekonomskom razvoju BiH

EBRD predstavio Izvještaj o tranziciji: Fokus na zelenoj ekonomiji i ekonomskom razvoju BiH

Na fotografijama sa društvenih mreža nema Melanije Trump sa kojom je Tiffany inače veoma bliska ali nema ni njene mame, druge supruge Donalda Trampa.

Tiffany Trump i četiri godine mlađi Michael Boulos vjerili su se u januaru ove godine u vrtu Bijele kuće, dok su odmicali posljednji predsjednički dani Donalda Trumpa. Vjerenički prsten košta 1.2 miliona dolara.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CQWypLYhF5D/[/instagram]

Veza poznatog para traje od 2018. a upoznali su se na Mikonosu gdje su ljetovali prije nekoliko mjeseci. Šuškalo se da će se i vjenčati na ovom grčkom ostrvu.

Budući Trumpov zet rođen je u Libanu, odrastao je u Nigeriji, a nasljednik je kompanije Boulos Enterprises koja vrijedi milijarde dolara.

U dobrim je odnosima sa Trumpom, a majka buduće nevjeste veoma podržava ovu vezu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije