Svi se smiju osim Duška Tošića: Severina zbija šale na njegov račun zbog poruka koje joj je slao

2
Radiosarajevo.ba
Svi se smiju osim Duška Tošića: Severina zbija šale na njegov račun zbog poruka koje joj je slao
Foto: Screenshot / Kolaž / Duško Tošić i Severina

Pjevačica Severina je privukla pažnju na društvenim mrežama nakon što je sa svojim prijateljicama pokrenula niz šala na račun fudbalera Duška Tošića.

Severina je objavila snimak sa svog koncerta u Ljubljani, a z komentarima ispod, njena prijateljica Vedrana Vasić ju je pitala da li "radi" rođendan, aludirajući na to da joj je Tošić navodno jednom prilikom postavio takvo pitanje. 

"Radim li mu rođendan? Ne. Pjevam, da", odgovorila je Severina, na šta je Vedrana napisala da će se upoznati.

Teatarski spektakl: Senad Bašić odigrao prvu predstavu nakon borbe sa zdravstvenim problemima

Teatarski spektakl: Senad Bašić odigrao prvu predstavu nakon borbe sa zdravstvenim problemima

"Kako?" - "Pa negdje, na kafi." - "Dobro jutro, V", našalila se pjevačica.

Sonja Dvornik se također uključila u razgovor pitajući radi li se, na šta je Severina napisala "Dobro jutro, S".

No, priča se dodatno zahuktala kada je jedan pratitelj Severinu u komentarima "pozvao na kafu", poput Tošića. "Ali ne znamo se", napisala je Severina, a on je odgovorio "Pa upoznat cemo se".

Ova situacija nije ostala nezapažena, a podršku u zbijanju šala na Tošićev račun pružio je i poznati srbijanski glumac Milan Marić. On se pridružio razgovoru na društvenim mrežama, praveći se da je u Tošićevim cipelama, čime je dodatno pojačao atmosferu šale i sprdnje. Vodio je istu konverzaciju s popularnom tviterašicom pod korisničkim imenom Volshy.

Severina je nedavno proslijedila poruke Duška Tošića njegovoj supruzi Jeleni Karleuši, govoreći joj da jede "SNS sendvič" i da više ne spominje njenog sina. Očigledno je da su tenzije između ove dvije estradne ličnosti već neko vrijeme visoke, s Karleušom koja kritikuje Severinu zbog podrške Rezoluciji o genocidu u Srebrenici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije