Fotografija Severininog bivšeg supruga iznenadila region: Mnogi su ostali bez riječi poslije ovoga

0
Radiosarajevo.ba
Fotografija Severininog bivšeg supruga iznenadila region: Mnogi su ostali bez riječi poslije ovoga
Foto: Facebook / Severina

Društvenim mrežama širi se fotografija s naslovnice TV Revije iz 1996., a na kojoj poznati folker Dragan Kojić Keba pozira u društvu supruge Olje, kćerke Nataše i sina Igora Kojića.

Bivši suprug hrvatske pjevačice Severine Vučković tada je imao devet godina, dok je ona imala 24.

"Vidi bivšeg Severininog muža", 'Djeca ne sliče na roditelje nimalo", komentarisali su obožavatelji ispod objave, a mnogi su primijetili i da su Draganove obrve tada izgledale potpuno drugačije.

Netanyahu raspustio ratni kabinet: Novi neće biti formiran

Netanyahu raspustio ratni kabinet: Novi neće biti formiran

Inače, Dragan i Olja nedavno su proslavili 40. godišnjicu braka, a njihovo vjenčanje održalo se čak dva puta. Najprije u Mostaru, a zatim i u Loznici blizu koje je Keba odrastao. Trideset godina kasnije par je izražavao želju zavjetovati se i u crkvi, ali ostvarenje tih planova nije zabilježeno u medijima do danas.

Par je imao bračnu krizu kada je u javnost "procurila" vijest o Kebinoj prevari, ali je Olja kasnije izjavila da je ta epizoda iza njih.

Podsjećamo, Severina i Igor u braku su bili šest godina, a ni razlika od 15 godina nije im smetala. Ljubav su krunili brakom krajem septembra 2015. godine u Istri, a beogradsko vjenčanje je bilo studenom iste godine. Razveli su se 2021. godine, javlja Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije