Severina progovorila o 'poznatom filmu': 'Prvo sam pomislila na njih, a tek kasnije na majku'

0
Radiosarajevo.ba
Severina progovorila o 'poznatom filmu': 'Prvo sam pomislila na njih, a tek kasnije na majku'
Foto: Twitter / Severina

Severina, popularna Splićanka, u novom je intervjuu govorila o svom životu i karijeri. Najzanimljiviji je bio dio u kojem je otkrila na koga je prvo pomislila u jednom od najtežih životnih trenutaka.

Severina je tako načela brojne teme, a najzanimljiviji dio intervjua bio je o njenim tridesetim godinama koje su bile poprilično turbulentne.

Sve je pošlo po krivu već na samom početku...  

Znate li kako je zavoj za rane poznat kao gaza dobio svoje ime?

Znate li kako je zavoj za rane poznat kao gaza dobio svoje ime?

"Taman sam završila turneju 'Virujen u te', ali početak mojih tridesetih je obilježio film. Najgore mi je bilo tada kako će moj razrednik iz srednje škole, kako će moji profesori reagirati", prisjetila se Severina.

Tek kasnije je, tvrdi pjevačica, pomislila na majku, "jer se uvijek podrazumijeva da je mama uz tebe jer te i poznaje".

Severina je odgovorila potom i na još nekoliko zanimljivih pitanja. Voditeljicu je tako zanimalo kako je moguće da se na sceni i nakon toliko godina uspješne karijere još nije pojavila "nova Severina" na što joj je Splićanka odgovorila da to nikome ne bi ni poželjela.

Severina se ponovo pojavila na sudu

Severina se ponovo pojavila na sudu

"Ja stvarno ne želim nikome da bude nova Severina. Jednostavno, ja želim svim djevojkama i djevojčicama da žele biti doktorice nauka, učiteljice, bibliotekarke, pjesnikinje i književnice. Ali ne Severina, teška je to škola", kazala je za Gloriju.

Otkrila je, između ostalog, i kakvog muškarca sanja...

"Sanjam jednog prekrasnog muškarca, koji ima 12 godina i koji je na moju sreću prepun empatije, njega sanjam", rekla je popularna Seve, aludirajući na svog sina Aleksandra.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije